Gobzemu aiztur arī Liepājā

Pirmdienas vakarā pēc pulksten 23 Aldis Gobzems sasniedza Liepāju, kur viņu aizturēja jau trešo reizi dienas laikā.

Suņi rej, sievietes spiedz un piesauc Dievu, vīrieši kliedz “rokas nost!”, pirmajā video kadrā pazib arī bijušais diplomāts, krāpnieks Rūdolfs Brēmanis, kuru līdz šim divās iepriekšējās aizturēšanās nemanījām.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ruksis
ruksis

Kā tāds duraks vispār šajos laikos iekļūst Saeimā?

Jurka
Jurka

Acīmredzami vardarbību provocē tieši Gobzema fani, turkāt organizēti. Grūsta policistus u.t.t. Amerikā sen būtu visi ar muti asfaltā salikti. Nožēlojami, ka tik daudz cilvēkus var izprovocēt uz šādu bardaku. Nezinu, vai tas bija tas, uz ko Aldis cerēja.. bet šādi viņš tikai sevi pataisa par apsmieklu, kas nespēj savākt balsis ar normālu programmu.. nav jau nekāda plāna, nekādu priekšlikumu, tikai bļaustīšanās un trača celšana. Bet kas tālāk? Vienīgais modelis, kurā Aldis varētu būt politikā ir autoritārs vienpersonisks līderis, bet tas ir pretrunā Satversmei. Diemžēl sastrādāties ar citiem šis kungs nav spējīgs. Ko jau apliecināja iepriekšējās valdības veidošanas procesā.

reņģe
reņģe

Paldies portālam par izcilu reklāmu – 5 raksti divos stabiņos! Pornorāmu skatošie citādi nemaz nezin, ka visā eiropā miljonu protestti katrā valstī, bet pie mums – provokatori. Vergi neko vairāk nav pelnījuši, bet kā teica viens blogosfēras gudrinieks nesen – idiotu saradies tik daudz, ka paši vairs nezin ka ir idioti. Tas ir skumji.

burkāns
burkāns

Gobzems strādā uz dundukiem ar īsu prātiņu un viņam tas izdodas. Vispār viņš varētu darīt to ko dara Indonēzijā – sist sevi krustā, vēlams pliku un, protams, brīvā dabā.

nu ti tupoj...
nu ti tupoj...

Var tikai apbrīnot cilvēku stulbumu, ka tik elementāri uzķeras uz šī provokatora izdarībām…

Kimi
Kimi

Prasts skandālists. Kāda tur cīņa par tiesībām?! Īsts cīnītājs liktu lietā savu izglītību, nevis skandalētos kā tāds vietējais žirinovskis.

Elvira
Elvira

Mam skumji, ka