Gobzems pulcē pūli protestam pret obligātu vakcināciju

Gobzems
Foto: Facebook

Trešdienas vakarā cilvēku pūlis pulcējās pie Ministru kabineta ēkas Rīgā, paužot neapmierinātību par Saeimā konceptuāli atbalstīto ieceri atlaist darbiniekus bez Covid-19 sertifikātiem. 

Aicinājumu pulcēties trešdien sākotnēji bija izplatījis opozīcijas deputāts Aldis Gobzems (“Likums un kārtība”). Jau likumprojekta izskatīšanas laikā deputāts sāka pulcināt savus atbalstītājus pie Saeimas nama.

Cilvēki sākumā ieradās pie Saeimas ēkas, tad gājienā, piestājot pie Brīvības pieminekļa, devās līdz valdības ēkai. Pats Gobzems arī bija protestā un notiekošo tiešraidē iemūžināja sociālajā vietnē “Facebook”. 

Posted by Aldis Gobzems on Trešdiena, 2021. gada 4. augusts

Latvijas Televīzija ziņo, ka pie valdības ēkas sanākušie bloķē braucamo daļu uz Brīvības bulvāra, kā rezultātā veidojās sastrēgums virzienā uz Juglu. 

Pūlī saskatāmi dažādu gadagājumu cilvēki, pārsvarā tie ir darbspējīga vecuma iedzīvotāji. Dažiem cilvēkiem ir Latvijas valsts karogi, dažiem – plakāti, kuros pausta neapmierinātība ar vakcinācijas procesu un bērnu vakcinēšanu. Cilvēki izkliedz dažādus saukļus.

Atsevišķas garāmbraucošas automašīnas un motocikli, sveicot pūli, raida skaņas signālus, taču klātesošie kārtības sargi uz to nereaģēja. Teritorijā manāmas arī vairākas policijas ekipāžas, policisti izkārtojušies gan uz braucamās daļas, gan uz Ministru kabineta ēkas kāpnēm.

Valsts policija “Twitter” informē, ka Rīgas centrā nesankcionēti sapulcējušies vairāki simti cilvēku. Policija koncentrējusi savus spēkus notikuma vietās un atrodas klātienē, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un drošību, VP norādīja “Twitter”. Tāpat policija atzīmēja, ka nesankcionētā pasākuma organizatora atbildība tiks izvērtēta.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


12
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kodiaq
kodiaq

Uzkrītoši, ka šajā portālā neparādās nekādi NA biedru neviennozīmīgi veiktu darbu/nedarbu apraksti? Maksātnespējas mafijas izveidotāji labi padalās ar sazagto….

kodiaq
kodiaq

skumīgi, ka redzu pazīstamas sejas tāda pastulbā pasākumā

reņģe
reņģe

Stulbi ir lēkt bedrē tāpēc ka visi lec. Vēl stulbāk ir domāt ka visi ir visi, nevis tikai stulbeņi.

Ome
Ome

vairāki tūkstoši cilvēku nav pūlis , tā jau ir TAUTA !

AndrisR
AndrisR

Man jau tā šķita, ka nu nav tai galvaspilsētā to 600 tūkstošu. Izrādās, ka tik tiešām Rīgas tauta ir tikai 1000 cilvēku skaitā.

AndrisR
AndrisR

Tipiski patērētāji un infantīli gribulīši, tad kad vajadzēja cīnīties par algu paaugstinājumu medpersonālam, tad tupēja kā circeņi aizkrāsnē, bet tagad redz prasa kauč kādu brīvību. Brīvību nomirt!?

circenis
circenis

Patīk prezīci lietotie termini. “medpersonāls” tas ir kā naglai uz galvas! Tie nav ārsti un pat ne mediķi, tie ir apmaksāti špricētāji veterinārās klīnikās un konteinervagoniņos. Tie ir subjekti, kuri aizmirsuši skolā mācīto, ja tāda skola vispār ir bijusi. Tie ir andrimr līdzīgi un propogandas apstulbināti subjekti, kuri izvēlas lekt kopējā bedrē un ienīst visus, kuri tā nedara. Noderīgi id..ti, kuri palīdz un ir līdzvainīgi nozieguma izdarīšanā. andriR, man nav iebildumu ka tu pats izvēlēties veidu kā dabūt galu – tā dēļ tu vari atteikties kaut no visām savām tiesībām un ienīst visas “kauč kādas brīvības”. Tu vari to nosaukt… lasīt vēl »

AndrisR
AndrisR

Tātad viesiem šiem špricētājiem un medpersonālam vienkārši ir jāizliedz tuvoties un sniegt jebkādu pakalpojumu tiem personāžiem, kuri nav vakcinējušies. ..un miers mājās! Gribiet brīvību, esiet brīvi no to cilvēku pakalpojumiem, kurus necieniet!

circenis
circenis

malacītis, andrīt. tevi necienu, tiešām. Bet es maksāju nodokļus un tu, visticamāk ierēdnis pēc domāšanas un saprašanas, par tiem dzīvo savu nožēlojamo lumpeņa dzīvi un atļaujies regulēt manējo. Tā, ka pastāvi pie ratiem!

AndrisR
AndrisR

Nevienu brīdi neesmu strādājis valsts vai pašvaldību darbos, un neciešu kad man visādi infantīli gribulīsi vai liekēži jāuztur par manu nodokļu naudiņu. ..un kā cilvēks, kurš ne kādam ir kungs, ne kādam arī kalps vēlreiz saku, ka tie kuri neciena medpersonālu un “špricētājus”, nav pelnījuši saņemt nekādu pakalpojumu no viņiem.
Iemācies atbildēt par savu rīcību vai bezdarbību, – negribi vakcinēties, esi tik mīļš slimo un mirī nost pats, bez medicīniskās palīdzības.
Latvijai arī labāk kļūs, bezatbildīgu un infantīlu personāžu īpatsvars samazināsies, attiecīgi arī Saeimā ievēlēs nevis visādus kaimiņu, gobzemus, petravičas un liepiņas, bet zinošus, varošus cilvēkus, kuri savā dzīvē ir ko izdarījuši.

circenis
circenis

Nez vai saproti, ko pats saki un nez vai kaķa lāsti debesīs kāpj. Nav arī nekādu ilūziju, pēdējos 15 gadus neatceros saņēmis nevienu bezmaksas medīcīnas pakalpojumu. Tā, ka rēķinos ar to kā ar faktu un tas mani pat nesatrauc Ne jau visi ārsti gāja skolās, kur hipokrāta zvērests nebija jādod. Tā ka ir un būs visādi – ir komercmedicīna un farma uun ir ārsti, bet daudziem vēl ir ilūzijas, par to kas šobrīd notiek. Kā vārdā tiek diskriminēti veseli cilvēki, kuriem būtībā vienīgais drauds ir 1) t.s. “špricīti” saņēmušie – tie, kas ir reāli vīrusa proteīna izplatītāji un ) noziedzīgas… lasīt vēl »

reņģe
reņģe

Kāpēc “valsts policija” tiek rakstīta ar lielo burtu?