Gobzems izslēgts no partijas “KPV LV”

Gobzems

“KPV LV” valde pirmdien nolēma izslēgt no partijas politiķi, Saeimas deputātu Aldi Gobzemu.

“KPV LV” dibinātājs Artuss Kaimiņš bija rosinājis politiskā spēka valdi lemt par Gobzema izslēgšanu, iepriekš vēstīja Latvijas Televīzija. Ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV) norādīja, ka dokumentus šajā jautājumā iesnieguši arī citi biedri, ne tikai Kaimiņš.

Kaimiņš pēc valdes lēmuma žurnālistiem norādīja, ka Gobzems no partijas izslēgts, jo grauj “KPV LV” tēlu.

Sniedzot paziņojumu žurnālistiem, Gobzems teica, ka šī lēmuma pamatā, viņa prāt, ir “Meroni stingrā roka, kas paņēmis Kaimiņu aiz vienas ķermeņa vietas”.

“Ar šo lēmumu “KPV LV” piedzīvo beigu sākumu, jo ar manu atnākšanu piedzīvoja uzplaukumu, bet līdz ar aiziešanu piedzīvos dramatisku kritumu,” pārliecināts politiķis.

Gobzems no “KPV LV” frakcijas pagaidām neplāno izstāties un sola “nepazust”.

Šī situācija viņam “dod iespēju sagrupēt spēkus un likumīgā ceļā pārņemt varu valstī”, paziņoja Gobzems.

“Viens pazaudēts kariņš nenozīmē pazaudēt visu karu kopumā,” klāstīja politiķis, aicinot atbalstītājus nesašļukt un cīnīties par saviem ideāliem.

Gobzems notikušajā saskatot iespēju “veidot jaunu veidojumu”, kam varētu pievienoties daļa “KPV LV” biedru, taču neprecizēja, vai tā varētu būt partija vai biedrība.

Ja cilvēkam nav smadzeņu, tad nav – komentējot biedru lēmumu izslēgt no partijas, sacīja Gobzems. Pats politiķis plānojot “būt kā raķete, traukties augstāk un atbrīvoties no visa liekā”.

Saskaņā ar “KPV LV” mājaslapā publicētajiem partijas statūtiem lēmums par izslēgšanu stājas spēkā vienu mēnesi pēc tā pieņemšanas. Šajā laikā biedrs partijas valdē var pārsūdzēt pieņemto lēmumu.

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
azalea
azalea

“Lai ar grūt, vajag soēt, stipram būt – uzvarēt.”/J.Rainis/. Gobzems nav simpletons. Kad Gobzems kandidēja, mani kafejnīcā pretim baznīcai neatzaga par 1 eur, tagad jsuniete, acīs skatīdamās, no maniem pueciem eur izdeva trīs eiro vietā tikai 2 eur. Cerēja, ka vecenīte nesaredzēs un neatšķirs 2 eur no viena un panāca cerēto, jo ātrumā tiešām iemetu tos 2 eur maciņā, kurš bija purms tam tukšs.

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Visi, kuri iegūst no pastāvošās sistēmas labumu – to aizstāv! Savukārt, tie, kuri neiegūst – pret to cīnās! Simples!