Gobzems atgriezies Latvijā – bārsta divdomības parlamenta sēdē un diedelē ziedojumus partijai

Aldis Gobzems
Foto: Saeima.lv

Februāra sākumā Saeimas deputāts Aldis Gobzems (Katram un Katrai) piepeši no savas iecienītās tautas uzrunāšanas telpas – sociālajiem tīkliem izdzēsa visus savus līdz tam publicētos kaismīgos ierakstus un paziņoja, ka dodas prom no Latvijas, jo šeit viņš tiekot vajāts. Savam sekotāju pulkam viņš paziņoja, ka noticis naida uzbrukums un savā mājā vairs nejūtoties labi, esot pat gatavs to pārdot.

Gobzems par “vajāšanu” acīmredzot uzskatīja faktu, ka pērn decembrī, kad viņš braukāja pa Kurzemi un aģitēja par kovidierobežojumu atcelšanu, viņš iedzīvojās 61 administratīvā procesā.

Pilsētā klīda runas, ka Gobzems sašutis, ka parlaments 24. februārī viņu uz sešām sēdēm izslēdza no sava sastāva par pagājušā gada nogales aktivitātēm, kad viņš apceļoja ar autobusu Latviju. Turklāt esot sapratis, ka viņam nav sabiedrības atbalsta. Tāpēc esot vienkārši aizmucis no valsts. Daži izteica aizdomas, vai tikai Aldis nav nobijies no varbūtējās karadarbības Latvijā. Taču šie aizdomīgie jau droši vien nav personīgi pazīstami ar Gobzemu, kurš nemitīgi savās Facebook tiešraidēs, kuras šobrīd diemžēl vairs nevaram redzēt, atkārtojis, ka nebaidās ne no kā.

Pēc kāda laika Gobzems tomēr acīmredzot nespēja turēties pretī sociālo tīklu vilinājumam un sāka ik pa laikam ievietot bildes no dažādām vietām Spānijā, joprojām nevēloties atklāt savu atrašanos šajā valsti: “Negribu stāstīt, kur esmu. Tas arī nav būtiski,” viņš atbildēja tiem, kuriem izdevās viņu sazvanīt.

Divas nedēļas pēc tam, kad Krievija bija uzsākusi karu Ukrainā – 11.martā, Gobzems vēlīgi paskaidroja, kāpēc izdzēsis savus ierakstus sociālajos tīklos: “Ir dzīve pirms kara, kuras vairs nav. Un ir šodiena, cita realitāte. Es nedzīvoju pagātnē. Viss soctīklu pagātnes saturs ir bezjēdzīgs. Tāpēc tika izdzēsts.” Te gan jāpiebilst, ka izdzēstajās publikācijās politiķis nemitīgi atskaņoja visu to debesmannu, kas sagaida tautu, ja tā ievēlēs Gobzemu par Ministru prezidentu (vai Valsts prezidentu? Piemirsām).

Bet nu brašais tautas kalps, nosauļojies un nedaudz apaļākiem vaigiem, ir atgriezies Latvijā. Un viens no pirmajiem darbiem – diedelēt ziedojumus:

Savukārt vēl pirms tam – 27.aprīlī – Gobzems neaizmirsa palielīties ar sasniegto. Jūs domājāt – ar sasniegto tautas labklājības uzlabošanā, kā jau tas nāktos parlamenta deputātam? Nē, nē – ar nomestajiem liekajiem kilogramiem un iegūto presīti. “Precīzi viens gads. Bez alkohola, bez cigaretēm, bez junk food, ar mazliet sportu. Pirms gada un šorīt 27.aprīlī,” “Facebook” raksta politiķis.

Jā, arī parlamenta sēdē Gobzems pabija. Viss pa vecam, Gobzema ētikas izpratne nav mainījusies, atšķirībā no fiziskās formas – būdams īstens vīrietis (kā viņš to bieži uzsvēris), savu runu no Saeimas tribīnes viņš sāka ar divdomīgu “sveicienu” Saeimas spīkerei Inārai Mūrniecei:

Daži sociālo tīklu lietotāji pamanījuši deputāta Gobzema acīs tādu dīvainu spīdumu. Bet gan jau tas bija saules atspulgs par Latvijas nākotni norūpējušajā skatienā. Vai migliņa no garā paveicamo darbu saraksta, kas jāpaveic, atgūstot prombūtnē no Saeimas darba pavadīto laiku.

Puaro.lv neizdevās atrast nevienu dokumentālu apstiprinājumu tam, ka Saeimas deputāts Aldis Gobzems kā tautas ievēlēts parlamentārietis būtu panācis kādu grozījumu likumos vai ko tamlīdzīgu, kam būtu iespaids uz kaut vai viņa elektorāta dzīves apstākļu/līmeņa uzlabošanos. Varbūt esam kaut ko palaiduši garām?

Piektdienas pievakarē deputāts publicēja video, kurā dalījās ar sekotājiem savos atpūtas plānos pēc saspringtās darba nedēļas, atvainojiet, pāris dienām: “Iekapāšu un piepi*īšos kā mērkaķis, un tad gulšņāšu”. Īsteno vīrieti nebiedējot arī pohas, kas pēc tam būšot – “iekapāšu atkal kaut ko”.

Nu tad lai labi atpūšas, Gobzema kungs!

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


23
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Stienis
Stienis

Gobzems man pilnīgi vienaldzīgs, bet tas, ka par viedokļa paušanu var norauties lietu, labākajā gadījumā ir “vajāšana”. Ikvienam ir skaidrs, ka tie ‘ierobežojumi’ bija cirks tautai – darbības imitācija. Rietumos vismaz veikali visu laiku bija atvērti visiem un arī darbu nevienam neuzteica, ja nebija potējies.

Knariņa Banda
Knariņa Banda

Šis portāliņš strādā kāda grupējuma interesēs, un domā Ka Latvijas iedzīvotāji ir pilnīgas aitas,idioti.Portāls masu Debilizācijai, vēmiens nāk

cerība
cerība

Aldim jākļūst par Valsts Prezidentu! Plušķi žīdiņu L uz miskasti!

Indra
Indra

Vai katrs un katra no Jums Aldi Gobzemu ir saticis personīgi? Vai šī brīža pie varas esošie Jums šķiet normāli, vai viņi aizstāv tautas intereses? Vai Aldis ir vienīgais, kurš bija uz laiku izbraucis no valsts? Viņš līdz šim tieši acīs ir pateicis, kā valdība iztērē Jūsu, kā nodokļu maksātāju naudu.

Uinārs
Uinārs

Tie Alda nopūlgotāji ir tāda īpaša suga laikam jau, viņš tiešām runā tautas interesēs nevis savējās.

Indra
Indra

Nu, kas ir ko? Taisnība acīs kož? Ko nepareizu Saeimas tribīnē Aldis Gobzems pateica? Visvairāk “apliek” tie, kuri visvairāk baidās.

Dalbii
Dalbii

Nepamet sajūta, ka Gobzems pazuda brīdī kad sākās karš. Vai varētu būt tā, ka viņam sponsori atradās krievijā, un līdz ar sankcijām un visu pārējo, barības vads pārtrūka? un aizmuka, lai nebūtu Bertā jābrauc uz jaunajām mājām.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Aldis Gobzems ir populists. Viņš nedrīkst ieņemt amatus valsts pārvaldē, jo viņš ir nelīdzsvarots un sabiedrībai bīstams.
Ar cieņu, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Uinārs
Uinārs

Okey un kurš tad drīkst ieņemt to vietu ? Tavi priekšlikumi lai viss ietu uz augšu nevis leju?

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Aldis Gobzems neizpildīja savus solījumus, būdams KPLV valdē. Tā vietā Gobzema kungs bliež jaunus solījumus. Un vel viņš sadarbojās ar kristīgajām sektām. Man kā pagānam (politeistam) tas šķiet pretīgi.
Ar cieņu, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Vilis
Vilis

pareizi, pareizi balsojiet par esošajiem tad jums ne tikai nākošruden apkuri nogriezīs bet visu pārējo arī, tā tik turpiniet.

Baiba
Baiba

Galvenais, ka tev nenogriež to pincīti.

Erkils neesmu
Erkils neesmu

Vēlēšanas ir apmāns un tautas šķelšana. Vienīgais variants – mest urnā tukšu biļetenu.

Klops
Klops

Vajag naudu jaunam kreklam. :)

biļete
biļete

Kurš sagādāja atpakaļbiļeti un laida atkal iekšā valstī? Lai tik brauc atpakaļ un tur cīnās par padomju varu un izpildokomitejām. Pie viena pāraudzināšanai līdzi gan vajadzētu ņemt tādu biezāku baru ar tās nevardarbīgās pretošanaš kladzinātāju – īstais brīdis Mariopolē uzstāties , labāk gan kopā ar kādu feministu sektu– lai taču izpaužās un nodarbojas ar audziināšanas darbu krievu zaldātu vid;ē. Sievietēm ir tiesibas izpausties

labveelis
labveelis

Ehee, bet kur tad ieprieksheeja partija? LIIKUMS UN KAARIIBA laikam saucaas… Un logo, kas peec iepirkumu maisinja izskatiijaas… Jaa, tas viss no amfetamiiniem laikam ;-)

Jēcīc
Jēcīc

omg. Tas ievēlēts deputāts? Bail pat domāt kāds elektorāts viņam ir.

Hermanis
Hermanis

Vai šim jefiņam viss ir mājās?

kargins
kargins

Nu, neviens nav ideāls. Kādi ir tādus izmantoju

vecā vīzda freiberga hermanoviča
vecā vīzda freiberga hermanoviča

Gribu tikai pateikt, ka ne gobzems ne kucina nav levita ārlaulības atvases. Tas vis ir fuflo un provokācija. Neticiet antivakseriem un vienai tantei

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Kas jums nepatīk? Jauks puisis. Vai no kpv slikti ministri? Ekonomikas ministrs, pieměram. Vai zakatistovs ir slikts finansu ministrijas parlamentārais sekretārs.

INFO
INFO

…varbūt jāpiezvana…

Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centra
Neatliekamās medicīniskās palīdzības un pacientu uzņemšanas nodaļa
tālr. 67080142 (strādā visu diennakti)

Gada glezna
Gada glezna

Puaro, nosauciet kaut vienu Latvijas partiju, kas nediedelē ziedojumus partijai!