Gobzema partijai tukša kase? Lūdz “noziedot mazliet naudas”

Aldis Gobzems
Ekrānuzņēmums no Facebook

13.Saeimas opozīcijas deputāts, partijas “Likums un kārtība” dibinātājs un līdzpriekšsēdētājs Aldis Gobzems sociālajā tīklā Facebook publicējis ierakstu, kurā lūdz ziedojumus partijai.

“Mīļie cilvēki! Jūs man daudz rakstāt, ka sametīsieties pa eiro manu administratīvo sodu apmaksai, mūsu kopējā cīņā par brīvību. Tas ir ļoti forši. Bet ir bet. Lūdzu nevāciet šobrīd man naudu. Vienlaikus, mums pavisam drīz vajadzēs tos sodus apmaksāt ikvienam, kurš nāk ar mani. Mana cīņu biedre Karīna Sprūde jau ir saņēmusi uzaicinājumu par 18.augustu. Tas nozīmē, ka būs mums katram pa divītim vai vairāk, visiem, kas bija uz Party busa jumta. Mēs to visu apmaksāsim, kad pienāks laiks. Mūs nebiedē nekādi sodi,” ierakstā “Facebook” pauž Aldis Gobzems.

Vienlaikus viņš norāda, ka būtu labi, ja atbalstītāji noziedotu mazliet naudas partijai “ Likums un kārtība”.

“Saku mazliet. Jo drīz teikšu, ka mums būs izšķirošajai cīņai jāsavāc vairāk. Es būšu no sirds Jums pateicīgs. Neziedojiet man, es badu nemirstu. Ja man pienāks grūti laiki, tad visi kopā tiksim galā. Tagad svarīgāk ir palīdzēt partijai, lai varu turpināt iesākto. Es jūs nepiečakarēšu,” sola Gobzems.

Mīļie cilvēki! Jūs man daudz rakstāt, ka sametīsieties pa eiro manu administratīvo sodu apmaksai, mūsu kopējā cīņā par…

Posted by Aldis Gobzems on Trešdiena, 2021. gada 1. septembris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ziedonis
ziedonis

Reiz jau bija viens tāds, kuram vajadzēja samest miljonu.

Rupeklis
Rupeklis

Vai tiešām šai partijai nav naudas? Lai mēģina pārdot sev pienākošās vakcīnas Āfrikas nēģeriem.

Kasiņš
Kasiņš

Bet būs taču garīgi atpalikušie, kas arī sametīsies…

Nu nu
Nu nu

Tas vēl ir liels jautājums, kurš ir tas garīgi atpalikušais. Mājas cūkai, kuru katru dienu baro ar kombikormu, mežacūka visdrīzāk arī liksies garīgi atpalikusi. Jautājums ir par to, kāda kuram ir vērtību sistēma un vērtību hierarhija. Mežacūka ar mājas cūku visdrīzāk , ka par to vienoties nespēs.

AndrisR
AndrisR

Aldiņu pagaidām neviens ar cūku nebija salīdzinājis. ..bet līdzība tik tiešām varētu būt, jo kamēr nav pie siles cūkas kviec tikpat skaļi kā Aldiņš.

Kasiņš
Kasiņš

Tas tiešām būtu interesants jautājums – kāda vērtību sistēma tad ir vāji izglītotajiem cirvjiem, kas atbalsta šo pamuļķi.

Janis
Janis

Katrs melnstradnieks gaida laimes lāci. Nāc ātrāk un dod naudu