Gobzema kārtējās atvadas – soctīklos paziņo par izstāšanos no partijas

Aldis Gobzems

Partijas “Katram un katrai” vadītājs Aldis Gobzems atstāj amatu un izstājas no sava politiskā spēka. Tā videoierakstā sociālajā tīklā “Facebook” paziņoja bijušais politiķis.

Viņš pastāstīja, ka šorīt jau nosūtījis ziņu partijas valdei. Pēc viņa domām, šis ir vīrišķīgs solis, jo netika īstenots tas, ko bija apņēmies, proti – uzvarēt vēlēšanās. Tādēļ par to Gobzems uzņemoties atbildību. Viņš arī izstājas no partijas, lai tā varētu turpināt darbu bez viņa.

“Ir skaidrs, ka tāda tipa politiku, kas ir īsta, patiesa, dzīva, Latvijā nevajag. Es kā politiķis Latvijai un lielākajai daļai Latvijas cilvēku neesmu vajadzīgs,” sacīja Gobzems. Tādēļ viņš izstājies no partijas, lai partija varētu īstenot tādu politiku, kas Latvijā ir vajadzīga.

Gobzems aizejot arī no politikas. Viņš nesniegšot arī intervijas. “Esmu izvēlējies dzīvot tagad sev,” viņš uzsvēra, piebilstot, ka tagad plāno ceļot un priecāties, kā arī pelnīt naudu ģimenei.

Vai tiešām šīs ir atvadas uz visiem laikiem, rādīs laiks.

Kā zināms, Alda Gobzema vadītā partija “Katram un Katrai”, spriežot pēc provizoriskajiem CVK datiem, palikusi zem 5% strīpas un 14.Saeimā neiekļūst.

Mana uzruna normālajiem 🙂.

Posted by Aldis Gobzems on Sestdiena, 2022. gada 1. Oktobris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ieva
Ieva

Mīslis … nu ko lai saka … pilnīgi un cerams ka galīgi apmīzies

Anita
Anita

Lielāku ākstu neesmu ne redzējusi, ne dzirdējusi.
Turklāt šis subjekts pat kaklasaiti kārtīgi nespēj vai neprot sakārtot, kur nu vēl valsti

tik tiešām
tik tiešām

Kad beidzot pazudīs no Latvijas šis pajoliņš, šizofrēniķis ???

Jurašs
Jurašs

Aldi un Jāni! Mani arī līdzi paņemiet!

Alfons
Alfons

Kāpēc mums šito ģeķi rāda visu laiku?

Vāvere
Vāvere

Diemžēl ilgāk par 1 minūti klausīties Gobzemu nespēju. Tāpēc, nevajag tik garus ievadus, es notērēju to savu 1 pacietības minūti. Paldies raksta autoram, ka viņš ar lieliem, trekniem burtiem noformulēja what the point is about.

Kakastis
Kakastis

No visā Gobzema atvadām man visvairāk patika otrā un pēdējā

konservatīvais Jāns B.
konservatīvais Jāns B.

Ceļosim kopā?