Gobzema fanotāji palēnām sāk vilties savā elkā

Gobzems

Saeimas deputāts, frakcijas “Neatkarīgie” vadītājs un partijas “Likums un kārtība” dibinātājs Aldis Gobzems pēdējā laikā pasācis publicēt ierakstus sociālajos tīklos ar savu ekskluzīvo dzīvesveidu – astoņkājiem pusdienās, fotosesijām jaunās un, kā lēš sabiedrība, dārgās “klozītēs”, paštīksmināšanos par sportisko ķermeni, kas iegūts skrienot ikdienas (iespējams, pat vairākas reizes dienā) krosiņu un tekstu, kas labāk iederētos intīmai sarakstei starp diviem mīlētājiem.

Tā, piemēram, arī sestdien sociālajā tīklā publicētajā Gobzema ierakstā lasāms:

“Sestdiena. Pamaodos. Palasīju. Paēdu putru. Noskrēju 10km. Nomazgājos otrreiz. Biju jūrā. Uztaisiju fotosesiju darba vajadzībām. Kaut kad būs redzama. Paēdu. Tauta esot padevusies. Nu ja tā, tad tautai neko labāku par čakarēšanu nevajag, ja tik ātri padodas. Bet es neticu. Jo stipri ļaudis nepadodas. Izcīna līdz uzvarai. Vēl es domāju par Tevi. Īstenībā jau tas notiek ik dienas. Jāsaņemas un jāiet sportiskā diētā, lai var sasniegt ko jaunu. [..] Veselīgs dzīvesveids ir baigā lieta. Super sajūta ir tādā dzīvot. Un kāda bija Tava diena? Vai mani vēl atceries?”

Gobzema ierakstam ir daudz komentāru, viens no tiem ir savācis pāri par simts atzīmes “patīk”. Komentārā jaušama vilšanās līderī, kurš, šķiet, ir ievērojami attālinājies no dzīves īstenības:

” Oj, cien. Aldi! Ja vēl pavisam nesen ticēju Jūsu spēkam, tad tagad ir palicis vien čušš. Parastajam mirstīgajam nav laika garajām brokastīm; video TikTokam; rīta krosiņam 10 km. Parastais cilvēks ir tik zadolbanais pa dzīvi, ka tešas mēli pār plecu, lai pabarotu ģimeni. Cenas ir kosmosā – parastam Rīgas dzīvoklim +50% apkurei, + elektrībai + gāzei + degviela + pārtika. Skatoties uz Jūsu ikdienu ir skaidrs, ka Jums tad viss ir tāls un nav saprotams. Viens Jūsu treniņtērps maksā tik, cik ģimenei ziemas apģērbs. Lai nu mums katram būtu iespēja skriet ne tikai pa dzīvi,” raksta Anna un daudzi viņai piekrīt.

Sestdiena. Pamaodos. Palasīju. Paēdu putru. Noskrēju 10km. Nomazgājos otrreiz. Biju jūrā. Uztaisiju fotosesiju darba…

Posted by Aldis Gobzems on Sestdiena, 2021. gada 20. Novembris

Tāpat daudzi sākotnējie Gobzema fanotāji pauž neizpratni – nesen partijas “Likums un Kārtība” dibinātājs lepni paziņoja, ka pieteicies brīvprātīgā darbam slimnīcā, lai palīdzētu kovidslimnieku aprūpē, taču tas palicis vien tukša skaņa:

Varētu daudz rakstīt arī par Gobzema lomu ar Covid-19 sasirgušo un mirušo baisajā statistikā, deputāta darba kvalitāti Saeimā, bet šoreiz ne par to.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


16
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Anna
Anna

Žēl ka tie kas tic Gobzemonkulim nesaprot ka viñš klaji ńirgājas par visiem. Tas pat vairs nav izturami

Ziedonis
Ziedonis

Un levits ar kankariņu par Jums neņirgājas

grasis
grasis

Duraks, liels duraks, Gobzems

Čombe
Čombe

Izskatās, ka Gobzems ar labo roku ir saķēris savas mantiņas.

Andris
Andris

Aija! Cilvēki kuriem rūp Latvijas nākotne, noteikti nečuposies kopā ar augstprātīgu meli, kam demagoģija nav sveša. Tpuuu … tādu labāk nekad pie valsts siles nelaist. Ceru, ka kāds atceras gobža pirmsvēlēšanas ciniskos melus!

Aija
Aija

Ai, ai, kritizētāji… Izdariet jūs tik daudz, cik Gobzems! Kas jums traucē sazināties un iepazīties personīgi? Tad nevajadzētu gudri spriedelēt, bet varbūt varētu sākt reālus darbus. Gobzems vismaz ir pratis savākt ap sevi cilvēkus, kuriem rūp Latvijas nākotne. Jūsu iepēja iesaistīties vēl nav palaista garām! Rododendrs no 6. līdz 14. decembrim. Tiekamies visā Latvijā!

Kas tas ir?
Kas tas ir?

Kas ir Rododendrs?

Aldis
Aldis

Mana prāta aptumsuma auglis.

Horus
Horus

Neko viņš nav izdarījis, kā vien skaisti melojis cilvēkiem. Vai vari nosaukt kaut vienu darbu, kas ir izdarīt Latvijas iedzīvotāju labā. Vien lēts populists.

Fedja
Fedja

Pat pēdējie duraki nāk pie prāta?

Raystar.Capital
Raystar.Capital

Ja par EgLi savācu informāciju nedēļās, tad par šo apkopoju dienās:
https://wordpress.rayyystar.capital/oik-nin-atcelsana-13-saeima/

motorhead 1916
motorhead 1916

Metamfetamiins visticamaak, varbuut arii kas sliktaaks

tā ir :)
tā ir :)

Sintētiskais heroīns (krokodil)

Vot!
Vot!

Viss noslēpums ir “zaļo bumbiņu” diētā

noriebies
noriebies

Tas gobzems jau sen slims ar šizofrēniju, bet negrib ārstēties.

Kimi
Kimi

Narciss un nekas vairāk. Tukšmuldētājs.