Ģirģens: Aktieris Kaimiņš ir atgriezies pie savas “mammas” – Strīķes

Runājot par partijas biedra Artusa Kaimiņa izslēgšanu no KPV LV Saeimas frakcijas, iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) intervijā TV3 “900 sekundes” norādīja, ka Kaimiņš nebūt nav tāpēc cietis, bet gan viss nostājies savās vietās.

“Kaimiņa kungs nav cietušais. Viņš jau sen strādā Jaunās Konservatīvās partijas labā, faktiski nenāca uz [KPV LV] frakcijas sēdēm, visu informāciju piegādāja [Jutai] Strīķes kundzei.

Tātad, principā šis aktieris ir atgriezies tur, kur viņam jāstrādā – pie savas “mammas”. Un tā ir Strīķes kundze.

Strīķes kundze, visticamāk, ir apsolījusi Kaimiņa kungam, ka viņam neiestāsies kriminālatbildība un ir maigi viņu paņēmusi savos apskāvienos, un tāpēc es viņam novēlēšu laimi.

Tikai ir viena problēma – Kaimiņa kungs ir aktieris, kuram vienmēr tika rakstīti scenāriji. Un scenārijus rakstīja [Aldis] Gobzema kungs. Tā kā viņam šobrīd vairs nebija, kas raksta scenāriju, viņš pats ir aizgājis [pēc scenārijiem pie Strīķes]”, intervijā teica iekšlietu ministrs.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,  Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: 900 sekundes

Foto: saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Max
Max

Mamma pagaidām veiksmīgi sargā dēliņu Kaimiņu no kriminālvajāšanas. Zakatistovs jau sen dabuja iekšās, bet Kaimiņa lieta kaut kā ievilkusies, nekustās :))))

Davis
Davis

Nu, kad notiek podi, katrs glabjas kaa var un ka vienmer esmu teicis, seit draugu nav, sajas speles, liekas jaa, ka vinji ir viens otram baigie draugi, bet visu reali parada, tad, kad knab vai kads cits sak shemas sketinat un izmeklet, ta visi sarauj astes kajstarpe un glabjas ka var cits citu metot zem tanka. Vecos mafijas laikos, nu kad tiesam bija istas mafijas, tur bija goda lieta aizstavet un kluset par savejien. Seit, ka tikai pats izglabjas….