Ģimene ir viena no sabiedrības pamatvērtībām, deklarē Levits un aicina svinēt 18.novembri bez “otrajām pusītēm”

Levits ar sievu

Neraugoties uz to, ka Valsts prezidents Egils Levits gan pirms kļūšanas par
Latvijas pirmo amatpersonu, piemēram, 2014.gada intervijā aprinkis.lv, gan jau amatā būdams , piemēram, 2019.gada intervijā portālam mammamuntetiem.lv uzsver ģimenes nozīmi sabiedrības veiksmīgā attīstībā, viņa darbi atšķiras no žurnālistiem teiktā.

Neizpratni raisījis Valsts prezidenta un viņa kundzes sūtītais ielūgums valsts augstākajām amatpersonām un citiem, Levita prāt, nozīmīgiem ļaudīm uz koncertu un pieņemšanu Nacionālajā teātrī par godu 18.novembrim.

Foto: ekrānuzņēmums no Facebook

14.Saeimas deputāte Linda Liepiņa (LPV) savu sašutumu paudusi ierakstā “Facebook”:

“Prezidents Egils ir jocīgs un galīgi neciena ģimenes vērtības un tradīcijas.Kad tad atkal ir noticis. Un ar Egilu un viņa kanceleju notiek.

Čalis ar savu kundzi aicina valsts augstākās amatpersonas un nozīmīgus ļaužus uz koncertu un pieņemšanu Nacionālajā teātrī par godu 18.novembrim. It kā jau glauni, BET… minūtīti… viņš aicina

❗️

PA VIENAM BEZ OTRĀM PUSĪTĒM

❗️

Ērglis atradies.

Iedomājieties tagad. Es sēžu un svinu svētkus ģimenes lokā, te pēkšņi lecu kājās un skrienu pasvinēties pie Egila un Andas, jo tas tak glauni pie prezidenta šampi ieraut. A tas mans mīļotais vīrietis lai tā arī sēž mājās viens, kā duraciņš bez dāvaniņas (дурак без подарка или мудак просто). Galu galā pats vainīgs, ka nekandidēja vēlēšanās un netika ievēlēts! Es jau pati diez vai būtu šādam niekam pievērsusi uzmanību, bet Saeimā baigais “kipišs” sācies. Nu neviens negrib iet pie Egila un Andas vieni! Un neies arī! Visiem taču ir daudz interesantākas lietas, ko darīt, nekā aiziet vienītī tipa uz gada krutāko ballīti.

Nu šogad neies.

Kas to lai zina, varbūt tāds ir Egila mērķis. Baudīt visus labumus divatā kopā ar Andu. Arī ir okei. Lai taču tiek.Katram gadījumam uzzvanīju uz Egila kanceleju. Tur kādu stundu vismaz neatbildēja neviens no diviem norādītajiem RSVP numuriem.

Pēc tam laipni aprunājos ar vecāko lietvedi Katrīnu Briedi, izstāstot visu šo garo penteri. Bažās par to, ka Egils svinībās var attapties viens ar Andu, lūdzu Katrīnai aprunāties ar Egila padomnieku Teikmaņa kungu. Viņš tur sakarīgākais, manuprāt.

Katrīna Briede man nākamajā dienā pārzvanīja. Egils savu neģimenisko lēmumu mainījis nebija, ” raksta deputāte Liepiņa.

Prezidents Egils ir jocīgs un galīgi neciena ģimenes vērtības un tradīcijas. Kad tad atkal ir noticis. Un ar Egilu un…

Posted by Linda Liepina on Sestdiena, 2022. gada 12. Novembris

Rakstā minētās intervijas ar E. Levitu par ģimenes vērtību nozīmību var izlasīt ŠEIT un ŠEIT.

Foto: Valsts kanceleja

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


14
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Edvīns Puķe
Edvīns Puķe

Ej tak tu galīgi bojā. Mums ar Innu 39. kāzu jubileja un ko svinēt pa vienam, debīls, vai pārdevies? https://www.youtube.com/watch?v=kvdrNGus65M&ab_channel=TVRIGATV

zaglis likumā
zaglis likumā

Vai levita kaimiņš śeflers arī tiks ieaicināts paballēties uz valsts rēķina?

Eižens
Eižens

Bet Lemberga k-gs bez savas kundzes uz aizdomīgiem pasākumiem nekad viens neierodas !

Kode
Kode

pareizi , lai Kūciņa neņem nevienu līdzi ?

ērce
ērce

Vai vismaz 18. novembra ieskaņā Linda Liepiņa un “Puaro” nevar iztikt bez sūdu šļākšanas? Levits ir izcils Latvijas prezidents, salīdzinot ar visiem iepriekšējiem kopš 1991. gada.

kauns
kauns

Vai tu vismaz 18 novembra priekšvakarā nevari iztikt bez pakaļas bučošanas čekas bastardam un satversmes likvidētājam?

Khersona
Khersona

Nost ar krievnacistu Putleru un viņa dirsā līdējiem !

Stienis
Stienis

Ok, piekrītu, ka Linda savā stilā, bet – vai Tu varētu nosaukt pāris slavējamus, valstij, mums iedzīvotājiem, ekonomikai izdevīgus viņa lēmumus un darbus? Kaut vai rīcību? Nosauc vienu reizi, kad viņš ir uzskatāmi, publiski nostājies tautas pusē? Nav noslēpums, ka Levits var ļoti labi noformulēt savas domas rakstiski, taču tiklīdz ir jārunā, tā sākas tāds murgojums…

LTV
LTV

Izcils prezidents kurš savas valsts himnas atskaņošanas laikā nevīžo noņemt cepuri

levitkucins
levitkucins

Tā vieglāk ar latišiem visu var sarunāt. Un es gribu, lai latvija ir muļķu un jampampiņu zeme, nevis stipru latviešu dzimtu zeme

latvietis
latvietis

Šādi raksti iepriecina visādus Latvijai naidīgus “kuciņus”.

Neaicinātais
Neaicinātais

Tad nu gan atraduši par ko brīnīties! Viņš ne pirmo reizi jau tā dara.

debīlais bondars
debīlais bondars

Anda naktskreklā? Tāda toč mājā jāatstāj

Derdz
Derdz

Varbūt dažiem patiešām sekas no vakcinācijas