Garīgi ļoti veselais Zanders nosauc Valsts prezidentu par garīgu kropli

Politiskos procesus nenogurstošs komentētājs Māris Zanders izcēlies ar kārtējo sava intelektuālā līmeņa paraugstundu.
Nenoliedzami, Valsts prezidents Bērziņš ir pelnījis kritiku par daudzām neveiklībām, taču Zandera izvēlētā valoda un attieksme drīzāk liecina, ka pašam Zanderam ne viss ir kārtībā ar izpratni par žurnālista profesionālismu.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Kārlis
Kārlis

Zanders jau pats vienā intervijā teica ka viena vīna pudele ir normāli vakarā izdzert , tad padomājiet paši ko dzērumā nevar sarunāt!

lapsene
lapsene

Zanders ir sīks nelietis.

garāmejot
garāmejot

Un? Neredzu problēmu, ka tiešā tekstā pasaka, ko domā par fruktu ar ļoti pat smirdīgu reputāciju – kas viņam bija jau krietni pirms ievēlēšanas. Es saprotu, ka pēc perzidenta paziņojuma par nekandidēšanu, viņš vairs kādu laiku normāli pakakāt nevarēs, jo dibens būs aizlipis no cukurainām siekalām – pašlaik viņam tūpli centīgi laiza politikāņi un “eksperti” (labdien, kažoka), rindā stāvēdami. Bet sausais atlikums ir vienkāršs – cilvēku, kurš bīdīja rebes un rebītes Unibankā ar akcijām, kurš par Eiropas naudu uzblieza sev “viesu māju”, kurā acīmredzot vienīgais viesis ir pats ar savu famīliju, visādi tur ekskluzīvi dzīvoklīši par sviestmaizi, zemes gabaliņi par… lasīt vēl »

Akmentiņš
Akmentiņš

PofiKs, katrs jūk pa savam. Ja nepatīk, var neklausīties.
Par Bērziņu pēc 15-20 gadiem vispār kāds atcerēsies? Sēru sludinājums: miris bijušās valsts prezidents Bērziņš. Un dēls vai meita prasīs: Kas viņš tāds bija, ko viņš labu izdarija? Ēēēēēēē … nu jā, ēēēēē …

hehe
hehe

ko tad tas zālītes p`īpētājs neapsaukā tos, kuri ievēlēja šādu prezi?Bērziņš vismaz atteicās no ekstrām, pēc kurām tā trakoja zatlers ar ļiļku.

skatitajs
skatitajs

Tā nebija kritika, bet stulba apsaukāšanās,. Ko tad Jaunupu neapsaukāja?

Produkts
Produkts

Zanders nav ideāls. Kurš ir? Liepnieks?
Jā tā – pārlasām šī raksta virsrakstu!
Ne pa tēmu – šis jaunais dizains nešķiet ērts. Modīgs? Nu laikam jau. Ja nu ir “jāskrien pakaļ” tendencēm, lai tā būtu. Ierosinājums – salabojiet kļūdas: teksti “laužās” nekorekti, izejot ārpus atvēlētajiem laukumiem, virsraksti pārklājās.

Zanders pateica, to, ko jau sen vajadzeja kadam pateikt
Zanders pateica, to, ko jau sen vajadzeja kadam pateikt

Taisit karjeru uz savas tautas kauliem ir vairak ka amorali, jus laikam esiet atrauti no realitates uz jusu pasaules uztvere balstas uz kartigu vestures zinasanu deficitu.

Zanders smagi nokļūdījās
Zanders smagi nokļūdījās

Biju ĻOTI pārsteigts par šo domu: ja esi bijis represēts, dodies represija uz mūžu,atsakies no savas dzīves. Bērziņš jau bija saimnieciskā profila darbinieks vairāk, nevis tiesi kompartijas.
Viņš varbūt dusmojas, ka netiek dotas pielaides daudziem, bet sabļāva uz citu.

haris
haris

Beidz muldet, tada doma pausta netika. Ja esi gatavs kalpot savas tautas slepkavam , tad ari Tu esi garigs kroplis. Un ta ir viss pareizaka zurnalista etika- runat par butibu bez sagrozijumiem.

Edgars
Edgars

Ļoti patīk kā Zanders izsakās par politiku un ir tikai apsveicami, ka kāds uzdrošinās paust asu kritiku par nejēdzībām kas pie mums notiek!