“Es protu izcīnīt kompensācijas!” – Gobzems sola vērsties tiesā pret Latvijas valsti

Aldis Gobzems, Facebook

Deputāts Aldis Gobzems (KuK), kurš nesen sociālajos tīklos paziņoja par mandāta nolikšanu un pārcelšanos uz dzīvi ārzemēs, bet 13.Saeimas oficiālajā interneta vietnē vēl joprojām ir frakcijas “Neatkarīgie” priekšsēdētājs, “Facebook” publicējis kārtējo paziņojumu – nodomu “cīnīties un uzvarēt Latvijas valsti”.

“Hola! Un tagad pats svarīgākais. Tas, kas notiks tālāk, ir sekojošais. Es savā un savu bērnu un ģimenes vārdā vērsīšos tiesā pret Latvijas Republiku. Pret Levita, Kariņa, Rinkēviča, Pabrika, Dzintara režīmu. Tā būs pirmā tiesvedība valsts vēsturē, kur vienlaikus politiķis, vīrietis un tēvs cīnīsies par savu bērnu interesēm. Cīnīsies un uzvarēs Latvijas valsti, pierādot, ka Latvijas valsts politiski un materiāli izrēķinājās ar Gobzema ģimeni, tostarp aizskarot divu nepilngadīgu bērnu intereses.

Es pierādīšu tiesā, lai cik man tas prasīs un lai kādus advokātus man nāksies noalgot Latvijā un Eiropā, ka gan visi VID ar visiem jautājumiem par tualetes papīra izlietojumu, visi mentu sodi, visas izslēgšanas no Saeimas sēdēm, visa super lēnā un bērnu intereses nesargājošā, bet iznīcinošā tiesu sistēma ir sapuvis režīma instruments pret politisko opozīciju.

Es pierādīšu, ka mediji Latvijā ir varas nopirkts rupors. Korumpēts un apmaksāts. Varai, savukārt, nāksies pierādīt, ka tas, ko tā vērsa pret manu ģimeni, ne tikai mani, bet arī Kristu, ka tā ir normāla ikdiena pret pilnīgi visiem politiķiem.

Tai (varai, valsti iznīcinošajam režīmam) tāpat nāksies pierādīt, ka mēģinājums mani materiāli iznicināt ir normāls un samērīgs nepilngadīgu bērnu, Latvijas pilsoņu, interesēm demokrātiskā valstī. Protams, viņi to nepierādīs. Es kā tēvs un vīrietis par savu bērnu nākotni iestāšos līdz pēdējam elpas vilcienam un lai ko tas man prasītu.

Un man spēka pietiks. Ticiet man. Es protu izcīnīt kompensācijas. Viņi man atlīdzinās visu.

Un tas būs tikai mazumiņš, no tā, kas sekos tālāk. Es kā tēvs būšu piemērs tam, kā ir jāiestājas par saviem bērniem. Šī lieta būs jurisprudences nozīmīgs pagrieziens visu Latvijas ģimeņu labā. Latviešu bērnu interesēs. Ne tikai manu. Visu Latvijas bērnu. Šī lieta veidos nākotnes Latviju. Un viņi, esošā vara, zaudēs. Ne tikai tiesu. Jo es nekad nepadošos. Un nekad nozīmē nekad.

Manu garu salauzt nav iespējams. Tik spēcīgs esmu. Tik vienkārši. Mans gars atmodinās arī ar Stokholmas sindromu sirgstošos šī režīma kalpus, Panorāmas nozombētos un ikvienu.

Sveiciens no Spānijas. Šeit dzīvo un audzina iekarotājus, uzvarētājus. Arī nākotnes Latvija tāda būs. Nevis nabaga cietēju kalpu tauta, bet tie, kuri var! Mans spēks ir mani bērni. Tas spēks nav salaužams! Tas ir spēcīgāks par Rinkēviča un Kariņa varavīksni. Tas ir spēcīgāks par Dzintara prievīti un “es no Vienotības prom neiešu” Pabrika melno jostu ča ča ča. Tas ir spēcīgāks par jebko. Nāc aiz manis!

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Eirokrāts Ekspatriots
Eirokrāts Ekspatriots

Personīgi A.G. nepazīstu, bet kopīgi paziņas ir teikuši, ka A.G. pagātnē esot bijusi tendence lietot narkotiskas vielas, konkrēti kokaīnu. Šajā kontekekstā vērtējot A.G. rīcību un izteikumus publiskā telpā, daudzi elementi liekas atbilstoši aprakstītām ilgstošas kokaīna lietošanas sekām.

Vāciets
Vāciets

Dzeltenai pressei vērtīgs jokpēters.

Fedja
Fedja

Kāda ragana to duraku Valpurģa naktī dzemdinājusi!

Klops
Klops

Tas tak foto no Anglijas! Kur tur Spānija?

Klusā Sirēna
Klusā Sirēna

katru reizi, kad interneta ārēs uzduros šī narcisa Dziļiem. Domu. Graudiem., fiziski gribas atvērt logu un ielaist telpā svaigu gaisu.

bondars
bondars

Aldis pats visu laiku visus čakarē, bet grib, lai ar viņu baltiem cimdiem apietos.
Nekā nebija. Aldis nav pasaules centrs. Un nebūs.

Dr.Āte
Dr.Āte

Vai trako mājās vietu trūkst?

krams
krams

Tas ka prese ir varas rupors ir zināms jau sen. Ka tiesu vara tiesās kā vajag varai -tas arī saprotams.

Vāvere
Vāvere

Neesmu no stukačiem, bet varbūt vajadzētu pabrīdināt Spānijas mentus, ka ir ieradies iekarotājs?

Teos
Teos

Klauns pārceļas uz Eiropu.

levitkucins
levitkucins

Es arī esmu iekarotājs un uzvarētājs.

jumoreska
jumoreska

Misēkļu, neveiksmju, kuriozu un dīvainu izteicienu topa uzvarētājs

bondars
bondars

Čau gobzi! Nodo no manis sveicienus anglijas karalienei! Paprasi vai viņai vīrietis nav vajadzīgs. Viņa tagat viena, vīrs nomira. Un paprasi telefonu, vai ēpastu