Edgars Tavars uzsāk darbu 13. Saeimā

Edgars Tavars

Ceturtdien, 7. janvārī, Saeimā darbu sāka deputāts Edgars Tavars (ZZS), kurš stājas Danas Reiznieces-Ozolas vietā, viņai kopš gada sākuma sākot pildīt augstu amatu Starptautiskajā šaha federācijā (FIDE).

Latvijas Zaļās partijas vadītāja un Zaļo un zemnieku savienības priekšsēdētāja Edgara Tavara 13. Saeimas deputāta pilnvaras apstiprinātas attālinātā sēdē, viņam klātienē Saeimas sēžu zālē nolasot un parakstot svinīgo solījumu.

Pēc tam, kad Reizniece-Ozola paziņoja, ka noliek 13. Saeimas deputāta mandātu, nākamais no ZZS saraksta Rīgas vēlēšanu apgabalā bija Ojārs Spārītis, taču viņš no mandāta atteicās.

Par mandāta apstiprināšanu nobalsoja visi 89 Saeimas deputāti, kas piedalās attālinātajā ārkārtas Saeimas sēdē.

Tavars iepriekš Saeimā nav darbojies. Tavaram ir Banku augstskolā iegūts maģistra grāds inovāciju ekonomikā, bijis Satiksmes ministrijas parlamentārais sekretārs.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar