Bordāns pateicas policistiem par profesionālismu, sastopoties ar “naidīgu, juridiski izglītotu un meliem pārpilnu Saeimas deputātu” Gobzemu

vēlēšanas

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) mikroblogošanas vietnē “Twitter” publicējis pateicības vārdus policistiem par profesionālu rīcību, sastopoties ar Saeimas deputātu Aldi Gobzemu (LuK) pirmdien, 6.decembrī.

Kā jau vēstījām, vakar, 6.decembrī, Valsts policijas darbinieki trijās pilsētās aizturēja 13.Saeimas frakcijas “neatkarīgie” vadītāju, partijas “Likums un Kārtība” dibinātāju un vadītāju Aldi Gobzemu, kad viņš agrāk izsludinātās protesta akcijas “Rododendrs” ietvaros ar savu aplīmēto autobusu ieradās Tukumā, Ventspilī un Liepājā.

Policijas amatpersonas visās iepriekš nosauktajās pilsētās Gobzemu aicināja nekavējoties pārtraukt administratīvo pārkāpumu – epidemioloģisko ierobežojumu dēļ neatļauto organizēto pulcēšanos, taču deputāts atteicās to darīt. Līdz ar to, saskaņā ar Administratīvās atbildības likumu Gobzems tika aizturēts un nogādāts policijas iecirkņos, lai pieņemtu paskaidrojumu.

“Paldies policistiem par profesionālo ricibu, saprotot, ka saskaroties ar naidīgu, juridiski izglītotu un meliem pārpilnu Saeimas deputātu, ir japieņem sarežģīti lēmumi. Bet parbaudijums izturēts godam. Administratīvo pārkāpumu imunitāte deputātiem atcelta 2016.,tiesnešiem 2020.g., ” ierakstā pauž Bordāns (publicējam tieši tā, kā rakstīts).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Karlovs peteris
Karlovs peteris

Tie, kas nebalsos par Bordānu, Jurašu un citiem JKP lielo labumu solītājiem, man nebūs draugi. Saka, ka Jancis Bordāns solīs 1000/1000/1000. Tikai miļķi atteiksies.

Skaidrīte Levana
Skaidrīte Levana

Bordān! ,Kad pārstāsi tautai vilkt ādu par acīm vē dzivai esot? Un proti- kad tiks samazināta maksa par grausta inventerizāciju. Kad tiks atcelti kroplie un represīvie likumi? Kuri tiek pielietoti ar atpakaļejošu spēku. Ja nevari sakārtot likumus , tad melkimi šagami! Prom uz visiem laikiem!

Arķoms
Arķoms

Ja vēl būtu PSRS, tas šis nekaunīgais tips Gobzems tālu tiktu.

Jurka
Jurka

Aldis kā nesatricināms taisnības cīnītājs, kurš iestājas tikai un vienīgi par valsts interesēm, varētu atbildēt, kāpēc viņu šajā braucienā pavada Rūdolfs Brēmanis, kurš ir apsūdzēts par lielu summu izkrāpšanu no valsts, izmantojot savu ieņemamo amatu Latvijas pārstāvniecībā AAE. Vai Aldi nemulsina, ka viņa līdzgaitnieks ir apsūdzēts valsts apzagšanā?

Fedja
Fedja

Tāds pats duraks Kremli paņēmis.

Ēriks
Ēriks

Tas gobzems taču ir slims ar šizofrēniju, par tādu balsos tikai neaptēsti, stulbi vientieši, kuriem smadzenītes vietā salmi.

Pēteris
Pēteris

Tādi kā tu, kuri iepriekš nobalsoja par jaunkomunistiem?