Bokseris Briedis esot pret karadarbību, taču joprojām “nenostājas nevienā pusē”

Mairis Briedis

Latvijas bokseris Mairis Briedis vietnē «Instagram» publicētajā video uzsver, ka ir pret karu, taču Krievijas izraisītā kara Ukrainā saistībā turpina paust viedokli, ka «nenostājas nevienā pusē».

Pirmdien Briedis sociālajos tīklos publicēja ierakstu, kurā Krievijas izraisītajā karā Ukrainā «nenostājas nevienā pusē» un vaino medijus karadarbības, viņaprāt, nepareizā atspoguļošanā.

Boksera ieraksts izraisīja plašu kritiku un otrdien Briedis vietnē «Instagram» publicēja video, kurā paskaidro, ka viņš joprojām nevēlās nostāties nevienā pusē, taču vairākkārt uzsver, ka ir pret karadarbību vispār. Briedis pauž, ka ne šoreiz, ne pirmajā publikācijā nav vēlējies izteikt nekādus paziņojumus, jo viss, ko viņš pateiks, tiks vērsts pret viņu pašu.

«Esmu Latvijas pusē, bet, ja runa iet par to, kas notiek Ukrainā un Krievijā, tad esmu pilnībā pret to, kas notiek,» uzsvēra bokseris. «Pret to, ka maniem paziņām, draugiem, bokseriem ir jākaro mūsu laikā. Esmu pret to, ka notiek šī vardarbība un viņiem ir jāaizstāvas, jācīnās par savu ģimeni un bērniem.»

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar