Bijušais Siliņas preses sekretārs Zoldners sācis darbu eiroparlamentārieša Staķa Rīgas birojā

Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) bijušas preses sekretārs Aleksis Zoldners sācis darbu Eiropas Parlamenta deputāta Mārtiņa Staķa (P) Rīgas birojā, informēja Zoldners.

Kā norādīja Zoldners, viņa atbildības joma būs komunikācijas jautājumi, tajā skaitā arī saziņa ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Zoldners bija Staķa padomnieks jautājumos, kas saistīti ar komunikāciju un saziņu ar medijiem, laikā, kad Staķis bija Rīgas domes priekšsēdētājs.

Zoldners pagājušajā nedēļā vienojies par amata atstāšanu saistībā ar jauniem profesionālajiem izaicinājumiem, un par Ministru prezidentes preses sekretāri 2. oktobrī kļuva Edīte Matuseviča.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

0 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments