Artuss Kaimiņš atzīstas, ka dzīvo “no rokas mutē”

Artuss Kaimiņš

Pie frakcijām nepiederošais, savulaik politiķu dubultmorāles atmaskotājs Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, atzinies, ka viņam patīkot braukt tikai ar lielām un jaudīgām mašīnām, tomēr viņš tās iegādājoties līzingā, jo visādi citādi ar deputāta algu, kas ir 2949 eiro, viņam nākoties dzīvot “no rokas mutē”.

To, kā arī daudz ko citu politiķis izstāstījis Horena Stalbes raidījumā “Rullē ar Horenu” YouTube platformā.

Stundu ilgajā sarunā deputāts klāstīja gan to, kā saslima ar Covid-19, un kā viņu par to zākājusi sabiedrība, kā arī dalījās pārdomās par dzīvi vispār.

Atcerēsimies, ka tieši Artuss Kaimiņš “aizsūtīja” deputātus un valdību pašizolācijā, kad atklājās viņa inficēšanās ar Covid-19.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ivīc
Ivīc

Lai atkal filmējas. Kolka Cool 2. Aktieris viņš noteikti bija sakarīgs.

Zuze
Zuze

Ko nu var dirst….

Paskat
Paskat

viņš taču atkal ir piedzēries !

krams
krams

Sosed! Mainamies -tu man savu algu, es tev savu pensiju, tad ēdīsi divas nedēļas – pārējās divas dzīvosi ar atmiņām par pirmajām divām nedēļām!

Gorens
Gorens

Saturies, Artuss. Spēlēšanās ar mašīnām ir puiciska. Tev vajadzīga kārtīga sieva.

alkatība
alkatība

Šitam melim Sibīrijā kokus cirst…

Vilks
Vilks

Mērglis! Par ko tādam mēslam 2949? Par tukšu diršanu?Ko labu ir paveicis deputāta kungs?Par trīs štukām no rokas mutē.Dzērājs .

jenots
jenots

Vai tu no Ždanokas nometnes?

Es no...
Es no...

Kāpēc Kaimiņš neizstāsta, ka ir Meroni pastnieks? Vai varētu būt tā, ka ar COVID-19 inficējās Šveicē uz kurieni devās caur Lietuvu? Kā ievilka savu partiju Jenotības valdībā? Kādas Kaimiņam atiecības ar zālīti? Šie būtu aktuālie jautājumi.

Aija
Aija

Ja Kaimiñam rokà bùtr

Maija
Maija

Te manāma atkal krievu smaka. Meli vienā laidā.