Ārlietu ministre Braže iestājusies “Jaunajā vienotībā”

Baiba Braže

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies politiskajā apvienībā “Jaunā vienotība” (JV), intervijā TV3 raidījumā “900 sekundes” atklāja politiķe.

Viņa skaidroja, ka līdz šim lēmumam bijis jāiziet cauri nopietnam pārdomu procesam, jāsaprot, ko nozīmē darbs valdībā. Braže bijusi gandarīta par atbalstu Saeimā, ko viņa saņēma gan no koalīcijas, opozīcijas.

Braže ticot partiju sistēmai, partijām kā demokrātiskām institūcijām Latvijā, tāpēc, viņasprāt, ja ir vēlme būt daļai no demokrātiskās sistēmas, tad  partijas ir jāstiprina.

Viņasprāt, proeiropeiskās partijas Latvijā ir līdzīgas, tās ideoloģiski stipri neatšķiras, tomēr “Jaunā Vienotība” esot Bražei pazīstamāka.

Braže apzinoties, ka JV patlaban ir ierauta virknē skandālu, un viņa pārliecināta, ka partijai atklātā ceļā jātiek galā skandalozajām situācijām.

“Mans politiskais ceļš ir tikai sākumā. Tā bija liela izšķiršanās,” rezumēja ministre.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Kool
Kool

А почему у Браже такие БОЛЬШИЕ УШИ?😂

jampidl jampidl vau vau vau
jampidl jampidl vau vau vau

Var apsveikt ar tuvredzības Latvijas rekorda uzstādīšanu.

Frīda
Frīda

Tātad Bražei Vienotības darbs Latvijas labā šo pēdējo 20 gadu laikā liekas labs. Tas nekas, ka visur esam pēdējā vietā. …Nožēlojama karjeriste!

Pelēns
Pelēns

Tāds tādu atrod. Bražei “jāstiprina” parķeja ES vēlēšanās. Klauni.

ruksis
ruksis

Vārdu sakot, Braže glābs Vienotību.

Jānis
Jānis

Normāli diplomāti parasti tik viegli nepadodas !

tvēriens aiz olām
tvēriens aiz olām

Izņemot ja ir kompromāts

ex.Diplomate
ex.Diplomate

Viņai ir kompromats, 100%