Andris Vilks (Nacionālā apvienība) iekausta sievieti un lamājas krieviski

nacionālās apvienības deputāts

Andris Vilks, Nacionālās apvienības deputāts, šā gada februāra beigās paziņoja par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu pēc publiski izskanējušas informācijas par it kā alkohola reibumā sarīkotu traci ātrās medicīniskās palīdzības automašīnā. Viņš apgalvoja, ka iedzēris tikai “kādus piecdesmit vai septiņdesmit gramus” un nekādus tračus neesot rīkojis – jo “vai tad tas kaut kur fiksēts”.

Portāla Pietiek rīcībā ir nonākuši videoieraksti, kuros šis tas ir gan fiksēts, – tie rāda, kādas briesmu lietas šāds niecīgs alkohola daudzums patiesībā var izdarīt ar uz dzēruma jandalēšanu un publisku melošanu tendētu tautas kalpu, kurš pašlaik mierīgi turpina pārstāvēt savus vēlētājus Rīgas domē.

Par notikušo Andris Vilks izvirzīja savu versiju. “Nokritu pie mājas durvīm. Kaimiņš taisīja durvis vaļā un trāpīja man pa galvu, pa kreiso pusi. Nu es nokritu, tā kā man liels svars ir, 130 kilogrami, tad neviens nevarēja pacelt. Izsauca ātros un aizveda uz Gaiļezera slimnīcu. Ielika kaut kādā tādā aparātā [ ..] uztaisīja galvas to, kā viņu sauc. Man izdruka ir mājās,” sacīja Vilks. Viņš pieļāva, ka varbūt todien ticis lietots alkohols, iespējams, kādi 50 grami, varbūt tas bijis šņabis.

https://www.youtube.com/watch?v=-rFVARKTbl8

https://www.youtube.com/watch?v=9oW7opHk5ug

https://www.youtube.com/watch?v=ajItplVL_bg

 

Avots: Pietiek.com

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ilze
Ilze

Viens vārds nāk prātā..kroplis, morāls kroplis un nekas vairāk