Man vakar nomira sieva… un citi nedēļas jaunumi

Jurģis Liepnieks runā par Ilzes Elizabetes Liepnieces nāvi. Nils S. Konstantinovs par savu pieredzi ar tuvu cilvēku nāvēm un to, kā mēs vispār tiekam galā ar šādām situācijām. Par to, kāpēc daži notikumi Latvijā un pasaulē mūsos raisa tik agresīvas emocijas, un vai zobs pret zobu ir strādājoša stratēģija.

“Rudens latviešiem saistās ar veļiem un aiziešanām. Reizēm pavisam tiešā veidā,” raksta Nils S. Konstantinovs. “Šīs nedēļas sarunā mēs runājam par tuvu cilvēku nāvēm, kā vīrietim tikt tām pāri un vai tas vispār ir iespējams? Bet tā kā vienīgā drošā lieta, ko mēs zinām par dzīvi, ir tas, ka tā turpinās – tad arī par mūžības priekšā gluži ikdienišķām lietām: politiku, karu, sociālām aktualitātēm. Un kādēļ tās mūs vispār tik ļoti uztrauc…”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

3 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Zvaigzne
Zvaigzne
9 s. atpakaļ

Ļoti žēl! Un ne tikai par nāvi, bet par ciešanu pilnu dzīvi gan jaunai skaistai sievietei, gan apkārtējiem. Jā, līdzatkarība arī ir ciešanas, tas izmisums un bezspēcība ir graujoša pašam.

turlais
turlais
9 s. atpakaļ

Traģēdija. Līdzjūtība.

derdz
derdz
18 s. atpakaļ

kuriem latviešiem vai tautām kuras dzīvoja pirms latviešiem minētās tradīcijas piekrīt, kā kuršiem, latgaļiem, sēļiem, utt, jo tad nebija latvieši