Rīgas domniece Zane Pūpola izstājusies no “Progresīvajiem”

Rīgas domes deputāte Zane Pūpola

Strīds ar partijas biedriem par Izraēlas triecieniem “Hizbollah”, ko aprakstījām vakar, rezultējies ar Rīgas domnieces Zanes Pūpolas izstāšanos no partijas “Progresīvie”, vēsta Latvijas Televīzija.

Kā jau vēstījām, Pūpola tviterī Izraēlas rīcību salīdzināja ar Krieviju un abas valstis nosauca par teroristu valstīm.

Uz to atbildēja “Progresīvo” Saeimas frakcijas vadītājs Andris Šuvajevs, kurš paziņoja, ka partija norobežojas no nostājas, kas Izraēlu pielīdzina Krievijai. Šādi izteikumi un salīdzinājumi neesot pieņemami. Šobrīd esot nepieciešams deeskalēt militāro konfliktu, lai novērstu vēl vairāk civiliedzīvotāju nāvi, tviterī rakstīja Šuvajevs.

Reaģējot uz to Pūpola nosauca Šuvajevu par “genocīda grūpiju” un paziņoja, ka viņai esot kauns. Situācija partijā eskalējās un Pūpola līdz ar divām citām partijas biedrenēm iesniedza iesniegumus par partijas “Progresīvie” pamešanu. Partiju pameta arī  Selma Levrence un Linda Ārende.

Rīgas domes frakcijas “Progresīvie” vadītājs Mārtiņš Kossovičs paudis cerību, ka Pūpola turpinās darbu frakcijā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

2 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
hugo
hugo
1 d. atpakaļ

Cik glupa seja. atceros šadas bija komjaunietes. Pilnīgas aitas, bet gatavas ļeņina vārdā mirt bija un visus citus arī līdzi nomērdēt.

Key
Key
3 d. atpakaļ

Kauns ir par to, ka tādi salašņas tikuši pie varas…