Levrence paziņo par darbības apturēšanu partijā, Šuvajevs informē par PROGRESĪVO norobežošanos, saņemot par to lamas no Pūpolas

Pēc trokšņa, kuru sociālajos tīklos izraisīja PROGRESĪVO aktīvistes Zanes Pūpolas ieraksts, ka Izraēla ir teroristiska valsts, pielīdzinot to Krievijai, ar vēlīnu ierakstu platformā “X” klajā nākusi Selma Levrence, vakar vakarā paziņojot par izstāšanos no partijas PROGRESĪVIE.

“5 gadus savas dzīves esmu veltījusi partijai PROGRESĪVIE. Diemžēl arvien biežāk partijā ir pieņemti lēmumi, kuri ir pretrunā ar manu sirdsapziņu un kurus nevaru attaisnot, tādēļ ar šodienu esmu nolēmusi darbību partijā apturēt, cerībā, ka pieļautās kļūdas vēl var labot,” raksta Levrence.

“Es turpināšu balsot par PROGRESĪVAJIEM, un aicinu to darīt arī citus cilvēkus, jo es ticu, ka šī partija ir labākais variants, kas mums ir. Tomēr vairs nevēlos būt pozīcijā, kur nākas skaidrot un leģitimizēt lēmumus, kuri man personīgi ir nepieņemami,” norāda Selma. “Es neizslēdzu iespēju kaut kad nākotnē atgriezties partijā, ja mani tur kāds vēl ņems pretī, ja tā atgriezīsies pie savām saknēm un par savām vērtībām turpmāk iestāsies ar stingrāku mugurkaulu. Detalizētāku komentāru nebūs.”

Savukārt PROGRESĪVIE līdzpriekšsēdētājs Andris Šuvajevs vakar vakarā paziņojis, ka partija norobežojas no nostājas, kas Izraēlu pielīdzina teroristvalstij Krievijai.

“Partija kategoriski norobežojas no nostājas, kas Izraēlu pielīdzina Krievijai. Šādi izteikumi un salīdzinājumi nav pieņemami. Šobrīd ir nepieciešams de-eskalēt militāro konfliktu, lai novērstu vēl vairāk civiliedzīvotāju nāves. Pro pozīcija ir nemainīga,” teikts paziņojumā.

Uz ierakstu reaģējusi arī Zane Pūpola, veltot partijas biedram neglaimojošu apzīmējumu: “Man no tevi ir kauns. Genocīda grūpija”.

Kā jau rakstījām, Rīgas domes deputāte, PROGRESĪVOS pārstāvošā Zane Pūpola publicēja ierakstu platformā “X”, kurā Izraēlu pielīdzina Krievijai.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

1 Comment
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Jefiņš
Jefiņš
2 d. atpakaļ

Ir nu gan kontingets tajos progresīvajos. Izklausās kā cietuma korpusā.