Žurnālu IR pamet redaktore un žurnālisti

Nellija Ločmele

Žurnāla “Ir” galvenā redaktore Nellija Ločmele ierakstā mikroblogošanas vietnē “Twitter” pavēstījusi, ka uz laiku atstāj amatu, jo viņai esot nepieciešama “nopietna pauze, lai atgūtu spēkus”. 

“Vīra pēkšņā nāve, ieilgusī pārslodze darbā un smacējošā pandēmijas realitāte ar valdības kļūdām, kas katru dienu prasa dzīvības, – šis Covid-19 mezgls man kļuvis pārāk ciešs un sāpīgs,” ierakstā pauž Ločmele. Viņa informē, ka izdevuma vadības grožus līdz rudenim pārņems žurnālists Pauls Raudseps.

Par savu pēdējo publikāciju žurnālā IR paziņojusi arī šī izdevuma žurnāliste Indra Sprance. “Ir pienācis laiks doties tālāk”, ierakstā Twitter lēmumu pamest līdzšinējo darbavietu skaidro Sprance.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Sneiks
Sneiks

“Bezkompromisa tiesiskuma” sekas. Ļaunuma Bija par daudz. Būs grūti tikt galā ar situāciju, ja nemainīs savu attieksmi. Sapratne un gana daudz kompromisa. Tā iziet no sāpēm un kļūsti vieds. Tad nav vairs jācīnās, Tu vienkārši maini pasauli sev apkārt. Ceru,ka viņai izdosies.

Fidels
Fidels

Indras Sprances lielākā laime laikam bija uztaisīt raidījumu par Lembergu un tajā nepateikt neko, kas jau bija dzirdēts un desmitiem reižu apmuļļāts!

Artuss
Artuss

Ja pats esi ļauns tad ļaunums ap tevi krājas un vienā brīdī viss ap tevi paliek tumšs un tu vairs nekontrolē lietas.

ruksis
ruksis

Tu par sevi?

Cope
Cope

ne sevišķi ētisks iemesls uzrādīts