“Zosis, bļin, su*as!” – Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Caune pārāk neiespringst epitetu izvēlē sēdes laikā VIDEO

Ziedonis Caune

Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune amatā ir jau ceturto sasaukumu pēc kārtas, acīmredzot tāpēc amatvīrs ir tik ļoti pieradis pie savas valdīšanas, ka īpaši nepievērš uzmanību tam, kādus vārdus izvēlēties domes sēdes laikā (skatiet video!).

Kā zināms, pēc šī gada 1.jūlijā Jelgavas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē par domes priekšsēdētāju ievēlēja līdzšinējo domes vadītāju Ziedoni Cauni (Latvijas Zemnieku savienība). Deputāti par Cauni amatā balsoja ar 12 balsīm “par” un sešām balsīm “pret”. Jaunās Jelgavas novada domes sastāvu veido septiņas politiskās partijas.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
zoss
zoss

Eiropas Savienība nosaka, kādiem jābūt dzīvnieku labturības noteikumiem un kā jāaudzē potēti dārzeņi!

Pīle
Pīle

Normāla pašvaldība un priekšēdis tautas izlolots, sabalsots- viens vienīgs vieduma iemiesojums. Pēc domuspēka velk uz ZZS kandidātu nākamajās prezidenta vēlēšanās