Zaudējusi ilūzijas par tiesisku, godīgu, sakārtotu valsti, Inguna Rībena nolēmusi nekandidēt 14.Saeimas vēlēšanās

Inguna Rībena

Saeimas deputāte Inguna Rībena nolēmusi nekandidēt rudenī gaidāmajās 14.Saeimas vēlēšanās, pastāstījusi politiķe.

Viņa vērsa uzmanību, ka bijusi politiski aktīva lielāko daļu laika kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas un šogad aprit 20 gadi kopš strādā Saeimā “kā atbildīgs cilvēks par valsti”. Vēl pirms tam, 90.gadu vidū, Rībena bijusi Rīgas domes deputāte.

Deputāte nolēmusi vairs nekandidēt, jo esot zaudējusi ilūzijas par tiesisku, godīgu, sakārtotu valsti, ar rūpēm un cieņu pret iedzīvotājiem. Piemēram, viņasprāt, valstī faktiski ir maksas medicīna, ar ko jāsadzīvo arī vecāka gada gājuma cilvēkiem laikā, kad vidēja pensija ir tikai 400 eiro, un esam ceļā uz maksas izglītību bērniem.

Reizē deputāte bieži atturoties dalīties savos uzskatos, lai neatņemtu ilūzijas tiem, kuriem tās vēl palikušas.

Uz jautājumu par tālākajiem plāniem dzīvē pēc 13.Saeimas deputātes pilnvaru beigām, Rībena atbildēja, ka cer, ka, līdzīgi kā citās reizēs, arī šoreiz liktenis parādīs tālāk ejamo ceļu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
tiktaka
tiktaka

unvai tas palīdzēs ar godu aiziet pensijā tantukam? Četrus gadus jau izākstījša ar šuplinsku un asērādenu- varbūt pietiks?

Uldis
Uldis

Gan jau atgriezīsies – lai strādātu!

ruksis
ruksis

Laiks Ingunai atpūsties.

Vjačeslavs d
Vjačeslavs d

Var tak vnk partiju nomainīt. Īzī

Ai Ai
Ai Ai

Pret noziedzniekiem tomēr jācīnās. Mūsu politiķi diemžēl nav normāli. Ja visi cīnīsies, tad rezultāts pēc kāda laika būs. Čekas un kremļa aģentus arī varam pamazām atklāt. Tos kas sagrāva un turpinat graut veselības aprūpi arī ar laiku likvidēsim. Citas iespējas nav.

derdz
derdz

tikai tiesiskums no kuras puses, mana skatījuma vai cita skatījuma, jo varbūt abi nav objektīvi, jo neredz kopējo ainu uz visu kas notiek un kā notiek, to laikam tikai Dievs redz, tāpēc, tāds tādu atrod, tu tāds, nē tu, utt

māra zālīte ķuzule (baumane)
māra zālīte ķuzule (baumane)

Hočeš žitj, umei vertjetsa

Remi
Remi

Tik ilgi esot politikā, pati jau ar to visu grāvusi un postījusī. Tagad pasaka – baigie, sū… labi es prom jo man te vairs nepatīk.

levitkucins
levitkucins

Koloborante

slimais duraks
slimais duraks

Atceros to bardaku un haosu un sovaku jauniešu bļaustīšanos pie Brīvības pieminekļa 2001. gadā, kad rībena organizēja multikulturālisma svētkus ar nosaukumu “Rìgai 800”. Par to rībena saņēma ordeni un iestājās partijā. Sovaks ir un paliek sovaks.

ehhh
ehhh

diemžēl kundzīte jau paspējusi sastrādāt tik daudz “godīguma”, ka nu jau nav no svara, ko šī tagad dara