Zakatistovs pavēsta, kas traucē valdības apstiprināšanu

KPV LV

Milzīgais konflikts starp “KPV LV” politiķiem, partijas līdzpriekšsēdētāju Artusu Kaimiņu un Aldi Gobzemu jau otro reizi traucē izveidot valdību, piektdien žurnālistiem atzina “KPV LV” Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Sestdien partijas pārstāvji piedalīsies valdības veidošanas sarunās un pirmdien paredzēts rīkot frakcijas sēdi deputātiem – vai tam, kas “palicis no frakcijas”, teica politiķis.

Brīvdienās paredzēts domāt, kā tālāk rīkoties, bet “nebūs straujas kustības”, pauda politiķis.

Viņš izteicās, ka “KPV LV” frakcijā ir daži solisti, kas neļauj atbilstoši rīkoties. Kaimiņa un Gobzema konflikta dēļ “visa valsts ir ķīlnieki”, pārliecināts Zakatistovs.

Tikmēr politiķis Aldis Gobzems apgalvo, ka partija “KPV LV” turpina ievērot tautas gribu.

Politiķis izteicās, ka frakcijas turpmākās rīcības varētu attīstīties, balstoties partijas solījumā ievērot tautas gribu.

“Mans personīgais viedoklis ir, ka tautas griba nozīmē, ka vēlēšanās zaudējis spēks nevienā demokrātiskā un attīstītā valstī neveido valdību. Valdību nevienā demokrātiskā valstī arī neveido persona, kurai ir bail atteikties no citas valsts pilsonības. Domāju, ka mēs pamazām, maziem solīšiem tuvosimies tam brīdim, kad Latvijas politiķiem būs jāievēro Latvijas sabiedrības izteiktā griba un ka laiks, ka Latvijas sabiedrības griba nav svarīga un ka tai var uzspļaut, ir beidzies,” tādu viedokli pauda Gobzems.

“Ir pilnīgi skaidrs, ka “Jaunajai vienotībai” nav nekādas vēlmes ievērot sabiedrības gribu,” noteica Gobzems.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Jurka
Jurka

Kāpēc neaizstāvat Šmitu no genderistu , misionāru valdības saplosīšanas , šie tagad spiedz no sajūsmas , ka OIK ir saglabāts !

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Tas ir vēl liels jautājums, kas tas ir par Šmitu. Tas, ka viņš, teorētiski, varētu būt ne liberāls automātiski nepadara viņu par svētu… Drīzāk gan noliekot viņu kategorijā – otrā līmeņa ļaunums. Te varētu būt opcija absolūtā ļaunuma apkarošanā ar mazāka ļaunuma palīdzību. Un ne otrādi.

Evalds Rubeņmiests
Evalds Rubeņmiests

Nepārprotami un noteikti GOBZEMA KUNGS LATVIJAS VALSTS PREZIDENTA AMATA KANDIDĀTS,lavets nava pretinieks!

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Dīvaini. Tas ir kā salīdzināt, kurš ir stiprāks čūska vai zalktis?!

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

“Čūska ēd savu asti” jeb “sliktam baletdejotājam ….. traucē”

Andris
Andris

KPV darbojas precīzi pēc pašu deklarētajiem 3 partijas darbības principiem
1. princips – Valstij jāsāk ar sevi (sāk jāt smadzenes paši sev)
2. princips – Radikāla rīcība (jāj sev smadzenes tā, ka “visa valsts ir ķīlnieki”)
3. princips – Varas koncentrācija (divi līderi partijai ir par daudz, lokomotīve ir Kaimiņš, visi pārējie ir tikai pasažieri)
Tā, ka viss loģiski virzās atpakaļ