VM aptur brīvprātīgu pieteikšanos Covid-19 testiem nepamatotās ažiotāžas dēļ

Viņķele

Pēc paziņojuma, ka no pirmdienas, 26.oktobra, valsts apmaksātās Covid-19 analīzes  būs pieejamas tikai ar ārsta nosūtījumu, Veselības ministrija novērojusi ažiotāžu un masveida pieteikšanos uz Covid-19 testiem, tāpēc jau piektdien, 23.oktobrī, apturēja brīvprātīgu pierakstīšanos uz analīzēm, ziņo LTV.

Veselības ministrija novērojusi, ka šobrīd “ir sacelta nepamatota ažiotāža, kuras dēļ cilvēki pastiprināti piesakās Covid-19 testiem, tā radot neadekvātu slogu testēšanas kapacitātei”.

Līdz ar to pieņemts lēmums no piektdienas pulksten 13.00 apturēt brīvprātīgu pierakstu uz Covid-19 testiem.

No pirmdienas Covid-19 testus apmaksās ar ģimenes ārsta vai cita medicīnas speciālista nosūtījumu, lai mazinātu garas rindas uz analīzēm. Plašākai testēšanai  netrūkst naudas un reaģentu, bet pietrūkst laboratoriju jaudas un darbinieku.

Ģimenes ārsti sistēmai piekrīt tikai uz laiku. Jaunā kārtība darbosies līdz 8. novembrim.

Sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skaudības Dievs
Skaudības Dievs

Siltais rudens ir beidzies. Ziema tuvojas un kovids (Covid-19) min mums uz papēžiem. Tieši šajā saltajā laikā mums ir jābūt īpaši uzmanīgiem. Lai mazinātu kovid (Covid-19) saslimstību, ievērosim visus valdības uzliktos ierobežojumus un ārstu rekomendācijas. Lietosim sejas maskas un roku dezinfekcijas līdzekļus. Centīsimies ievērot 2 metru distanci publiskajās vietās. Būsim apzinīgi, iejūtīgi un saprotoši. Dzīvosim saticīgi. Nekašķēsimies. Vairosim pozitīvās enerģijas sev apkārt. Pasargāsim sevi un sev tuvākos. Ielaidīsim Dabas Mātes spēku sevī. Dzersim zāļu tējiņas ar medu. Domāsim pozitīvas domas. Valkāsim dzintara krelles ar senlatvju spēka zīmēm. Iedegsim zaļu svecīti uz palodzes par godu Dabas Mātei. Cienīsim un mīlēsim Dabas… lasīt vēl »

Linda
Linda

Normāls šai valdībai domāšanas veids. Ja pie ārsta ir rinda slimnieku- vaina ir slimniekos, ka tie traucē ārstam savu tradicionālo darbošanos 3-4 darba vietās. Tā kā uzmācīgas mušas tie cilvēki grib kaut ko uzzināt par savu veselības stāvokli!- pilnīgs nepra’ts. Sodus vajag uzlikt vsiem tiem Vai tad nevar pagaidīt līdz Ziemassvētkiem,kad attālināti pašizolējies ģimenes ārsts būs atguvis sirdsmieru un laimes sajūtu?

aabbvvv
aabbvvv

vai cik prātīgi , taisni kā no dzīves