“Vienotības”, JKP, KPV un Nacionālās apvienības deputāti izgāž priekšlikumu uz epidēmijas laiku palielināt mediķu atalgojumu par 20%

Vakar vakarā Saeima atbalstīja Krišjāņa Kariņa valdības sagatavoto likumprojektu par valsts apdraudējuma un tā seku novēršanas un pārvarēšanas pasākumiem saistībā ar Covid-19 epidēmiju, paredzot dažādiem atbalsta pasākumiem vairāk nekā divus miljardus eiro.

Taču visiem nauda netiks, – “Jaunās Vienotības”, JKP, KPV un Nacionālās apvienības deputāti noraidīja priekšlikumu uz epidēmijas laiku palielināt mediķu atalgojumu par 20%. 

Šodien bez plašākiem komentāriem publicējam balsojuma rezultātus.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Pietiek

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Edvīns
Edvīns

Katrs grib grābt priekš sevis. Kā šāds algas pielikums tiek attaisnots?

Juris
Juris

Teiksim tā, tie kas ir visapdraudētākie, tie kas patiesi cīnās pat ar savas dzīvības un ģimenes cenu nežēlojot, tiem lielu trīs pirkstu kombināciju. Bet nabadziņiem, kā dzelceļniekiem, Lido un līdzīgiem, tiem miljardi. Pat šādai valdošo amorālai rīcībai tomēr mums dibeni par smagu, lai spētu parakstīties par saeimas atlaišanu. Cietas mums tās galvas.

uzvārds
uzvārds

un pareizi dara. Tur vajag nevis uz laiku bet uz visiem laikiem palielināts.
Interseanti, ka sadziedājusies Saskaņa, ZZS un Aparisti.

Medmāsa
Medmāsa

Medicīnas personālam nav veselības un dzīvības apdrošināšanas , kā tas ir Saeimas , MK , prezidenta kanceles ierēdņiem , kam nav nekādas saskares ar Covid 19 un guļ mistiskă pašizolācijā .

Lamata
Lamata

Koalīcija taču pati ierakstīja likumā, ka mediķiem algas tiks paaugstinātas par 20 %. Vai mediķu protesti pret šī likuma nepildīšanu visiem jau aizmirsušies ? Pat no Latvijas vēl neaizbēgušajiem nav iespējas atrast naudu ? Naudas pirms Covid 19 pietrūka, tātad mediķiem turpmāk viss smagums bez naudas būs jāuzņemas pašiem. Kas šis ir par valstij līdzīgu izstrādājumu, kurā man nākas dzīvot ?

grafa
grafa

Par piedāvāto formulējumu nedrīksatēja balsot- tas ietvēra vius ierēdņus, slimnīcu administrācijas, servisus … un visas trīs darba vietas, kur nu kurš skaitās pierakstīts. Precizējiet līdz samaksas paaugstināšanai par pamatdarbu untikai vienu vietu. Tā vismaz privātais necels cenas visam medicīnā…. Labi, ka saeima tagad visi dabūs pārbaudīt savu IQ, jācer arī poligrāfu…

Stienis
Stienis

Tuvredzīgi, ļoti tuvredzīgi… medicīnas personāls drīz būs zelta vērtē

cits viedoklis
cits viedoklis

Šantāža ?

Zane
Zane

Nodokļu maksātāju naudas lielapguvēji uz sejas.