VIDEO: “Būs jums šovs un trakomāja” – uz 14.Saeimu pošas arī par agresiju sodītais Sondars no “Tautas varas partijas”

No partijas “Tautas varas spēks” (TVS) 14. Saeimas vēlēšanās ar pirmo numuru Rīgā plāno kandidēt partijas līderis Valentīns Jeremejevs, tautā dēvēts par “Zīļuku”, bet Vidzemē – par agresiju un žurnālistes vajāšanu sodītais Jānis Sondars, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtais kandidātu saraksts.

Potenciālais 14.Saeimas deputāts sociālos tīklos ievietojis savdabīgu priekšvēlēšanu aģitācijas video, kurā aģitē “pievilkt viņam krustiņu” arī tad, ja vēlētājiem viņš nepatīk, jo ja tikšot ievēlēts, Saeimas sēdes varēšot skatīties kā šovu – Sondars sola tās pārvērst par šovu trakomājā.

Galvaspilsētā kandidēs arī Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta nodaļas vadītājs Uldis Freimantāls, partijas valdes loceklis Arvis Abromovičs, SIA “Janio” valdes loceklis Andrejs Ivanovs, mūzikas skolas pedagoģe Vija Rumpāne, pašnodarbinātais Aleksandrs Hmeļņickis un citi.

Vidzemē uz Saeimu pretendē arī biedrības “Pārsteiguma tēli” valdes locekle Inese Freimantāle, partijas valdes locekle, Rīgas Baleta skolas pedagoģe Aleksandra Kolidzeja-Analte un citi.

Latgalē no saraksta kandidē Daugavpils invalīdu sporta biedrības ” ISK Daugavpils” valdes priekšsēdētājs Jurijs Ragozins, pašnodarbinātais Jevgeņijs Ševčenko un citi.

Kurzemes apgabalā no “Tautas varas spēka” saraksta uz parlamentu startē pensionāre Astra Andersone, “BM-Finance” valdes loceklis Edgars Spridzāns un citi.

Zemgalē no “Tautas varas spēka” uz Saeimu kandidē biedrības “Tautas kustība par cilvēka tiesībām” priekšsēdētājs Aigars Egle, SIA “Pakāpiens” direktors Aivis Reinbergs un citi.

Kā zināms, “Tautas varas spēka” Vidzemes apgabala līderim Jānim Sondaram Valsts policija piemēroja 250 eiro administratīvo sodu par agresiju pret Saeimas deputātu Juri Pūci (“Attīstībai/Par!”). Savukārt martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa Sondaram piesprieda brīvības atņemšanu uz diviem mēnešiem par žurnālistes Ingas Spriņģes vajāšanu.

14. Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
skumji
skumji

Pirms katrām vēlēšanām parādās idioti.

Bella Amour
Bella Amour

Vai tad muļķi drīkst kandidēt vēlēšanās???!!!!

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Kapēc kāds nevarētu kandidēt? Lai lohu bars pēc tam neteiktu ka nebija no kā izvēlēties

jibiorio
jibiorio

Šis klauns jau tiešām nedrīkst. Viņam taču ir izziņa.