Ventspils osta izņemta no ASV sankciju saraksta

ventspils osta

Ventspils brīvostas pārvalde ir izņemta no ASV sankciju saraksta, liecina ASV Finanšu ministrijas Ārvalstu aktīvu kontroles biroja (OFAC) paziņojums.

Par šādu ASV soli kļuva zināms trešdien, 18.decembrī, vien dažas stundas pēc Saeimas steidzami pieņemta lēmuma, kas ļaus valstij pārņemt Ventspils brīvostas pārvaldi savā pārziņā un dibināt jaunu valsts uzņēmumu “Ventas osta”.

Paziņojot par ASV lēmumu, Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (“Jaunā Vienotība”) tviterī pateicās ministrijas darbiniekiem, valdībai un Saeimai par ātro rīcību.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Zaglīgo lembi pie sienas, bet mēs taču paciešam neliešus.

Haris
Haris
trackback
VENTSPILS OSTA IZŅEMTA NO ASV SANKCIJU SARAKSTA - Protesti.lv

[…] Ventspils brīvostas pārvalde ir izņemta no ASV sankciju saraksta, liecina ASV Finanšu ministrijas Ārvalstu aktīvu kontroles biroja (OFAC) paziņojums. Par šādu ASV soli kļuva zināms trešdien, 18.decembrī, vien dažas stundas pēc Saeimas steidzami pieņemta lēmuma, kas ļaus valstij pārņemt Ventspils brīvostas pārvaldi savā pārziņā un dibināt jaunu valsts uzņēmumu “Ventas osta”. Paziņojot par ASV lēmumu, Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (“Jaunā Vienotība”) tviterī pateicās ministrijas darbiniekiem, valdībai un Saeimai par ātro rīcību.

derdz
derdz

cirks bez tiesas tā ir demokrātija