Vēl divas mediķu asociācijas un aprūpes darbinieku arodbiedrība atbalsta prasību par Pavļuta demisiju

Daniels Pavļuts

Latvijas Māsu asociācija un Latvijas Jauno ārstu asociācija pievienojas Latvijas Ārstu biedrības prasībai par veselības ministra Daniela Pavļuta („Attīstībai/ Par!”) demisiju, vēsta lsm.lv.

Jau rakstījām, ka vakar vakarā Ārstu biedrība pieprasīja ministra demisiju, ņemot vērā Veselības ministrijas ilgstoši pieļautās kļūdas krīzes vadībā un plānoto mediķu mobilizācijas izsludināšanu.

Šim pieprasījumam tagad pievienojas Latvijas Māsu asociācija un Latvijas Jauno ārstu asociācija, Latvijas Radio apstiprināja abās asociācijās.

Tāpat šo soli atbalsta Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA), paziņojumā medijiem norādīja arodbiedrība.

Savukārt ar ministru Latvijas Radio nav izdevies sazināties. Pavļuts “Twitter” gan vakar paziņoja, ka jūtas sarūgtināts par Ārstu biedrības lēmumu prasīt viņa demisiju.

Pavļuts trešdien plānojot sasaukt veselības nozares stratēģisko padomi. Ar ārstiem plāno tikties arī premjerministrs Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Medicus
Medicus

Kāpēc nav konkrētas , terminētas prasības veseliības organizēšanā , nav nozìmes vienu zābaku nomainīt ar citu , bez konkrētăm prasìbām ! Ķeri , pamācies no Portugāles ,kā mediķi cīnās par savām tiesībām , jeb atkāpies pats !