Veidojot valdību, pieaug kaislības ap VAS “Latvijas Valsts meži”

Publiskajā telpā parādījies video, kurš norāda uz “Vienotības” interesēm VAS “Latvijas Valsts Meži”.

Video izstrādes apmaksātājs nav zināms.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ērce
ērce

Kailcirtes Latvijā jāaizliedz.

brokeris
brokeris

Atceros stāstu kā Latvijas gāze tika pilnibā privatizēta. 1) Pēc pirmās tūres valstij bija ap 40% akciju, tad teica, ka tik daudz nevajag, jo tāpat nav kontrolpakete, un var iztikt ar 25%. Liekās akcijas tika pārdotas biržā it kā lai katram iedzīvotājam būtu LG akcijas. 2) Pēc kāda laika, valsts pārstāvji teica, ka valstij pieteik ar 10%, jo tas garantē vietu Padomē. Liekās akcijas tika pārdotas biržā. 3) Pēc kada laika paziņoja, ka ar 10% tāpat neko nevar ietekmēt un tāpēc nav jēgas. Atlikušās akcijas tika pārdotas biržā. Tie kas kas acijas nopirka, vēlāk tās tai pat biržā pārdeva Itera… lasīt vēl »

Latvānijas hronikas
Latvānijas hronikas

Kamēr “Aizkraukles burka” nebij ielīdusi finiera biznesā (Amber birch Jēkabpilī) tikmēr viss bij labi pārvaldīts un pārskatāms. Nez cik viņi oficiāli samaksājuši lobēšanas furmām? Ak, jā, Vienotībai taču nav jāreģistrējas kā naudas mazgātāju lobistiem.

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Kapēc Vienotībai logo ir bize? Tā tak nav nekāda jaunanvu partija. Evika toč nav jaunava. Varbūt čukča ir vai kā viņu tur

lielā kabata
lielā kabata

Rotberga barotne zem smalka fonda spārna vienmēr jau nesusi augļus, z’ēl tikai, ka aiz demagoģijas vienmēr paliek kailcrte Bet tagad gan jau ar citu mērogu augstajā namā.

pūķu laidējs linkaitis
pūķu laidējs linkaitis

Kad “ēr boltik” tiks privatizēts? Viņiem ar pamatbiznesu (kriptovalūtu lohatronu) neveicas. Nepieciešams piesaistīt investīcijas.

fuktuka šmurgaile
fuktuka šmurgaile

Ir jau smilšukaste sataisīta rīgas satiksmes un valsts mežu prihvatizācijai. Vaig tik tālredzīgus un gudrus politiķus, kas grib nopelnīt levita medaļu.

tice
tice

Kā tad tā? Te sāk rādīt zaļā dizbiznesa zeķbikses? Vides risinājumi katra īpašnieka kabatā ar paŗstāvniecību saeimā – nu ripo taču bizness, lai gan mijonāri te tā īsti vēl nav kļuvuši…bet tūlīt jau busPandas karogi, demagoģija, naturālisms par zinātni … un ir kas tam pat notic Piemirsies te vēl īpšais medību bizness tur pat tajā maisā ar saviem miljonāriem zaļumā. Bet tās kabatas tik platas, ka jāgrābj cik vien iespējams– un jaunā valdība te jaunu iespēju pavalsts Ka tik zaļš un kads notic

treba
treba

Kā gan to samazgu izlase varneredzēt naudu? Tik lielas iespējas pa mazāmbiznesa jomām privatizēt un izpardot un tad jau atkal var aizņemties/ Zemnieku zaļumiņš te malā nestāvēs – vajag savu vietu pie siles, vietas padomēs, politordeņus un rezervētās vietas smalkākajos kapos radiniekiem