VARAM piemaksās, prēmijās un naudas balvās pagājušajā gadā izmaksājusi 7,2 miljonus eiro

Artūrs Toms Plešs
VARAM ministrs Artūrs Toms Plešs (A/PAR)

2021.gadā būtiski pieaudzis atlīdzībās un prēmijās Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM) izmaksātās naudas daudzumus, liecina Valsts kontroles (VK) publiskotais ziņojums Par VARAM 2021.gada pārskatu.

Salīdzinot ar 2019.gadu, atlīdzībās izlietotais finansējums palielinājies par vairāk nekā miljons eiro. Ja 2020.gadā atlīdzībām bija atvēlēti 6,1 miljons eiro, tad 2021.gadā tie bija 7,2 miljoni eiro.

Būtiski palielinājies arī piemaksu, prēmiju un naudas balvu apjoms. Ja šim mērķim 2019.gadā tika izlietoti 43 666 eiro, tad 2021.gadā tie bija 154 668 eiro, kas ir palielinājums par vairāk nekā 100 000 eiro.

Lielākā daļa šīs summas izlietota prēmijās un naudas balvās, kam atvēlēti 73 694 eiro. Savukārt piemaksām par personisko darba ieguldījumu un darba kvalitāti izlietoti 67 497 eiro.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
krams
krams

Pleška ir nekavējoties jāpatriec un iztēerētie līdzekļi jāatgūst!

John
John

Pat prezidentam ir piemaksas , ko , bauri , brīnaties !

zaļļa
zaļļa

zaļums taču citādi nekustās- maksā visi. Labi ka vēl neuzlika kādu zaļo prēmiju OIK visiem maksāt, lai taču patiesie zaļie varētu atļautes tā pa īstam zaļi dzīvot

sīkais smerdelis pļešs
sīkais smerdelis pļešs

Un cik ta citās ministrijās izmaksāts? Vai tikai šitai valstī viena ministrija?

Anniņa
Anniņa

Šim puisītim pat kāzas uzrīkojuši , kā jau valdošai kliķei pienākās !