Valsts prezidenta kanceleja 19 000 eiro tērēs ziediem

Foto: Valsts kanceleja

Valsts prezidenta kanceleja par 19 000 eiro iepirks ziedus un to kompozīcijas, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Valsts prezidenta kanceleja bija izsludinājusi iepirkumu par ziedu kompozīciju un griezto ziedu piegādi kancelejas vajadzībām. Iepirkumā noslēgti divi līgumi par saistītu pakalpojumu veikšanu.

Iepirkumā par ziedu un floristikas materiālu piegādi uzvarēja SIA “K-Rent”, kas minētos produktus apņēmās nodrošināt par 5000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Savukārt ziedu kompozīcijas Valsts prezidenta kancelejai par kopumā 14 000 eiro bez PVN piegādās SIA “Karkadē”.

Līdz ar to kopumā ziediem un to kompozīcijām institūcija tērēs 19 000 eiro.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnieciņš no Pokaiņu meža
Skolnieciņš no Pokaiņu meža

Ir apritējuši 32 gadi kopš Baltijas ceļa. Šo 32 gadu laikā mūsu tauta spēja atjaunot Latvijas Republikas neatkarību. Latvieši spēja izcīnīt savu neatkarīgu un atgūt savu sentēvu zemi. Šo 32 gadu laikā ir daudz kas ir noticis. Latvijas Republika ir plaukstoša un turīga valsts. Latvijas Republikas iedzīvotāju dzīves līmenis ir daudz augstāks nekā Krievijas Federācijā. Lai arī Krievijas Federācija ir ar resursiem visbagātākā valsts pasaulē, tomēr Krievijā ir zems dzīves līmenis, šausmīga sociālā noslāņošanās un nihilistiska valdības attieksme pret savas valsts iedzīvotājiem. Kopš 2021. gada 1. janvāra minimālā bruto alga (alga pirms nodokļu nomaksas) ir 500 eiro. Šī minimālās algas… lasīt vēl »

Pareģe
Pareģe

Nav laba zīme… laikam daudz aizgājēji progmozēti. Laiki tādi un visa valsts ir taču taupības režīmā