Valsts kanceleja par 34 000 eiro pirks “koučinga pakalpojumus” augstākajiem vadītājiem

Valsts kanceleja (VK) par 34 000 eiro pirks “koučinga pakalpojumus” valsts pārvaldes augstākā līmeņa vadītājiem, vēsta jauns.lv, atsaucoties uz VK rīkoto iepirkumu.

Iepirkumā norādīts, ka “koučinga sesiju mērķis būs attīstīt valsts pārvaldē nodarbināto augstākā līmeņa vadītāju potenciālu un atklāt iekšējos resursus darba jautājumu veiksmīgai risināšanai un personīgās izaugsmes un apzinātības līmeņa celšanai, psihoemocionālā stāvokļa uzlabošanai un izdegšanas risku mazināšanai”.

Kouču plānots nodrošināt ap 270 valsts pārvaldes augstākā līmeņa vadītājiem, taču pakalpojums tiks sniegts tādā apmērā, ko varēs nodrošināt par iepirkumā paredzēto līguma summu.

Kouču padomu sesijas notikšot atkarībā no klienta izvēlētā formāta – klātienē vai attālināti. Vienam vadītājam nodrošinās līdz astoņām individuālām koučinga sesijām ar vienu līdz divu nedēļu intervālu. Viena koučinga sesija ilgs stundu.

Lai nodrošinātu koučinga pakalpojumus, sākotnēji līgums ar pretendentu tiks slēgts uz 12 mēnešiem par 17 000 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), līdz pilnīgai saistību izpildei vai kamēr tiek sasniegta līgumā noteiktā summa. VK nebūšot pienākums iegādāties koučinga pakalpojumus par visu summu 12 mēnešu ietvaros, ja tie tādā apjomā netiks izmantoti.

Vienlaikus līgums paredzēs, ka Valsts kanceleja varēs pagarināt līgumu vēl uz vienu gadu par 17 000 eiro. Gadījumā, ja pirmajā gadā visa līguma summa nebūs iztērēta, VK varēs palielināt nākamā perioda kopējo līgumsummu, iekļaujot neiztērētos līdzekļus.

Pretendenti pieteikumus var iesniegt līdz šā gada 26.martam.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
postdemences dzejnieks
postdemences dzejnieks

Ierēdņu apmācības finālkretīnisms vai slēpts team building komplektā ar pilnīgu dezorientētību un nespēju prognozēt reakciju publiskajā telpā pēc informācijas publiskošanas.

literatūrkritiķis
literatūrkritiķis

Neder, par maz svešvārdu.

Vāvere
Vāvere

Man līdz šim šķita, ka visos augstajos amatos, atrodas tie īstie līderi, ar atraisītu potenciālu, zinoši, varoši, motivēti. Bet izrādās, ka bez kouča Latviju uz saulaino tāli neviens īsti nevar aizest. Tā kā patīk vai nepatīk, bet tas koučs ir jāņem. Vienīgi neticu, ka nopietnu kouču par tiek smieklīgu summu var kur dabūt. Jāņem tie labākie kouči no Briseles un ASV. Un mazāk par 10 miljoniem piedāvāt būtu nepieklājīgi. Neesam jau nekādi plānā galdiņa urbēji. Lai tie ārvalstu kouči redz, ka iezemieši vajadzīgām lietām netaupa!

zoologs
zoologs

Vāverei nav lemts tik augstu lidot, lai saredzētu viņu potenciālu un tāpat nav lemts pareizi novērtēt tādu kouču, kas spējīgs no nekā iztaisīt kaut ko.

Pretīblis Ciestnevaris
Pretīblis Ciestnevaris

Kamēr balsot drīkstēs jebkurš neiznēsāts kroplēns, ar istabas temperatūras IQ – tā to budžetu izzags tie kam nav slinkums.

ērce
ērce

Vajag atklāt “iekšējos resursus” pirms piesakās uz augsto posteni.

krokodils
krokodils

Tas jāizdara pirms viņi ar iekšējiem resursiem apmeklējuši tualeti.

Niknais
Niknais

Paaugstināt slinkuma un zagšanas līmeni lai tik ātri to visu darot nenogurtu.🤣😢😂

Šveiks
Šveiks

Tas ir uzdevums aizej tur nezin kur un sāc to nezin ko, bet sāc attīstīt potenciālu un atklāt iekšējos resursus darba jautājumu veiksmīgai risināšanai un personīgās izaugsmes un apzinātības līmeņa celšanai. Interesanti, vai pārskaitītās kvalitātes viņiem vispār ir pieejamas?