Vakcinācijas birojā nostrādājis tikai mēnesi, darbu pametis senioru vakcinācijas procesa koordinators

Pēteris Rimšs

Nostrādājis tikai mēnesi. darbu Vakcinācijas projekta birojā personīgu iemeslu dēļ pārtraucis procesa koordinators Pēteris Rimšs, pastāstījusi Vakcinācijas projekta biroja pārstāve Agnese Strazda.

Neraugoties uz darba pārtraukšanu, Rimšs ticot vakcinācijas nepieciešamībai un vakcīnu pret Covid-19 drošumam un efektivitātei.

“Uzskatu, ka Vakcinācijas projekta biroja komanda ir pieredzējuši savu nozaru profesionāļi, kuru ieguldījums vakcinācijas procesā ir nepieciešams un būs novērtējams pēc kāda laika,” norādījis Rimšs.

Vakcinācijas projekta biroja vadītāja Eva Juhņēviča sacīja, ka mēneša laikā Rimša vadībā tika izstrādāts process senioru vakcinācijai, kas kalpos par pamatu nākamo prioritāro grupu vakcinācijas organizēšanai.

Tāpat likts pamats vakcīnu piegāžu un pieprasījuma aprēķinu modelim, kas ļaus turpmāk plānot raitu vakcinācijas tempu.

Juhņēviča izsaka pateicību Rimšam par ieguldīto “precīzo un rūpīgo darbu ārkārtīgi augstas intensitātes apstākļos”.

Vakcinācijas projekta biroja komandā tikšot piesaistīti papildspēki līdzšinējā procesu koordinatora vietā, vispirms izvērtējot jau līdz šim iesniegtos pieteikumus iepriekš rīkotajā pretendentu atlasē darbam Vakcinācijas projekta birojā.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Plauka
Plauka

Bltijas Krievu institūta pamati te bija jau no paša sākuma ar RISEBAs akcentiem, Juhņēvičas štābiņam gana labs runāta’js un shēmotājs Cilveki mainās- štābiņš pavļutismā tikai plaukst

Kaža
Kaža

Lielākā kļūda bija milzīgo algu noteikšana biroja darboņiem un padara biroju par korupantu midzeni ar attiecīgām darbības spējām un gribēšanām.

hmm
hmm

Un uz kurieni tas Rimša ir tagad aizgājis?

laižare
laižare

Marketings un ikdienas darbs izrādījās dažadas lietas…. puisis saprata, pērējiem štābiņā tas vēlnav pielesis un muļķi laiž sabiedriskajā telpā