Vai Šlesers un Gobzems tikai tēlo, ka ir konkurenti?

“Ir zināms sabiedrības segments, teorija saka, ka tas ir mazāk informētais sabiedrības segments, kas nemaz tik labi neorientējas valsts pārvaldes uzbūvē un procesos un savās līdzdalības iespējās, kuri ir viegli mobilizējami,” RīgaTV 24 raidījumā “Ziņu top” stāsta politoloģe Lelde Metla-Rozentāle.

Viņa skaidro, ka šiem cilvēkiem var ātri paziņot nepārbaudītu informāciju un viņi ļoti vienkārši iesaistās diskusijā, emociju vadīti.

Uz jautājumu vai Gobzema pret vakcinācijas tā sauktā revolūcija nav sarīkota par ātru, ņemot vērā, ka līdz vēlēšanām vēl diezgan ilgs laiks, viņa atbild, ka šobrīd notiekošo varētu saukt par testu, lai pārbaudītu, kā šāda veida uzmanības pievēršana darbojas.

“Interesanti skatīties, ka arī Šlesera kungs ir rezonējis uz šo Gobzema aktivitāti un, kā redzams viņa Facebook aktivitātēs, ir pret obligāto vakcināciju, es domāju, ka arī Šlesers savai priekšvēlēšanu kampaņai to ņem kā zināmu indikatoru, kā varētu strādāt ar konkrēto sabiedrības daļu,” uzskata politoloģe.

Vai Šlesers un Gobzems ir uz vienu mērķi vērsti un tikai tēlo, ka ir konkurenti?

“Viņi ir konkurenti, jo nav apvienojušies, abiem mērķis ir nokļūt pie varas, bet tie instrumenti, kā viņi šobrīd strādā, īpaši viens no otra neatšķiras un strādā ar vienu auditoriju,” secina Metla-Rozentāle.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: LA.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Stienis
Stienis

Un kaut ari normals cilveks par Gobzemu nobalsot nevar, ir jabut pilnigi vajpratigam, lai balsotu par jebkuru no pasreizejas koalicijas partijam.

zinātāja
zinātāja

Gobzems ir histērisks melis un neprognozējams, slims indivīds, bet šlesers ir slīpēts, melīgs kampējs , ka tie abi raujās pie varas, jo tur var vairāk nokamt, nokost no lielā pīrāga.