Vai Petravičas rūpes par pansionātu iemītniekiem līdzinās viņas “prasmei” uzlikt sejas aizsargmasku?

Petraviča

Ja labklājības ministres Ramonas Petravičas izpratne par situācijas nopietnību sociālās aprūpes namos, kur Covid-19 smagi skāris lielāko daļu sirmgalvju, līdzinās viņas sapratnei, kā ir jānēsā sejas aizsargmaska, tad kļūst skaidrs, kāpēc esam tur, kur esam Covid-19 pandēmijas remdēšanā.

TV3 Ziņu trešdien rādītais sižets, kur labklājības ministre Petraviča tiešraidē klāstīja, ka noraidījusi deputātu pārmetumus par pienācīgas uzmanības neveltīšanu sirmgalvju pasargāšanā no sērgas un šo iestāžu iemītnieku pamešanu likteņa varā un skaidroja, ka situācija pansionātos uzlabojas, radīja pamatīgas šaubas par viņas apjēgu, kas īsti ir pasākumi Covid-19 ierobežošanai. (Visu sižetu var noskatīties ŠEIT)

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
umu
umu

ak.. no te…. vajag pozitīvi– turtaču pusstundu bija jācīnās un jāmēģina iestāstīta, kas ir maska un kāpēc tā vispār ir jāliek- nepiecstāv taču pie kleitas un neziceļ to daiļumu, labklājības simbolu… Jebkurā rietumeiropas valstī šāda bilde būtu pietiekama demisijai…. bet te ja paslalaenda un tas valdības vadonis…. nekādu jautājumu