Vai deputātei, bijušajai labklājības ministrei Ramonai Petravičai ir dvīņumāsa?

Petraviča

Fotogrāfs Edijs Pālēns piefiksējis kādu sievieti, kas kā divas ūdens piles līdzinās bijušajai labklājības ministrei, tagadējai deputātei Ramonai Petravičai, sestdien Saldū piketā stāvot līdzās plakātam, kas vēsta, “Nemainīšu veselību, brīvību pret nepārbaudītu vakcīnu”, no kā saprotams, ka šajā attēlā redzamā dāma nav veikusi poti pret Covid-19.

Savukārt attēlā pa kreisi redzamā labklājības ministre Ramona Petraviča iemūžināta brīdī, kad VIP kategorijā, vēl pirms senioriem un onkoloģijas slimniekiem, veic vakcināciju pret Covid-19.

Puaro redakcijas ļaudis ir nedaudz apjukuši – vai Petravičas kundzei ir dvīņumāsa? Nevar taču būt, ka politiķe Ramona Petraviča protestē pret vakcīnu, pati būdama vakcinēta?

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ādu
Ādu

Vaui tiešām kādam nepietieik jau ar vienu šādu? ….