Urbanovičs: Lembergs neguļ un nevaid – viņš vīkšķa dūres un dos pretī

Urbanovičs

It kā nopietni, it kā jokojot plaši apspriestais bijušais Ventspils mērs, ASV sankciju sistais Aivars Lembergs nesen paziņoja, ka apdomā kandidēšanu Rīgas mēra amatam, ja Saeima nolems atlaist šī brīža galvaspilsētas domi.

RīgaTV 24 žurnālists Ansis Bogustovs vaicāja partijas “Saskaņa” vadītājam Jānim Urbanovičam, kāds ir viņa viedoklis par Lemberga nodomiem.

“Saskaņai” ir pašiem savi kandidāti Rīgas mēra amatam, turklāt viņu vidū notiek sīva cīņa, tāpēc Lemberga kandidēšana partijā netiek apspriesta. Taču Urbanovičam zināms, ka sarunas ar Burovu par šo tēmu patiešām esot notikušas. Turklāt gandrīz Burovs par to jau ir vienojies ar Lemberga kungu, teica “Saskaņas” vadītājs.

Runājot par daudz apspriesto jautājumu – ASV sankciju ietekmi uz Aivara Lemberga turpmāko dzīvi, Urbanovičs norādīja, ka, pazīstot viņu, var droši teikt, ka kļūdās tie, kuri domā, ka Lembergs nu tagad guļ un vaid.

“Mani novērojumi par Lemberga kungu – es domāju, ka viņš ir tāds kaujinieks pēc dabas, un, iespējams, tāds konfliktu vampīrs. Tie, kas domā, ka nu tagad viņš guļ uz grīdas un vaid – nē, es domāju, viņš vīkšķa dūres un dos pretī. Kaut kādā veidā – vai startējot Rīgā vēlēšanās, politiskā veidā, vai arī atdarīs citos veidos tiem, kurus viņš uzskatīs par saviem pāridarītājiem,” teica pieredzējušais politiķis. (skat.video zemāk)

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Opis
Opis

Ventspili pacēla,gan jau Rīgu arī iztīrītu no žurkām,nemaz nešaubos,ne velti pirmo lietu ierosināja,kad Lembergs bija kā reāls premjers,kurš no bijušajiem premjeriem tagad ir nabags,tā cīņa par krēsliem ir reāla cīņa par ietekmes sfēru un pirmā informācija par valsts nākotnes plāniem dod iespēju savlaicīgi tam sagatavoties(zemes iepirkšana ,īpašumu iegāde,u.t.t.),kas turpmāk tiek pārdota valsts plānotā projekta veikšanai (tīra peļņa garantēta).Tas pats bija ar privatizāciju,ja kas parādījās atklātai privatizācijai,tad tas jau bija privatizēts,ja jau tik grūti būt par deputātu,ko tad tā sitās par deputātu krēsliem un visi šie tiesas procesi ir tīrais farss,neviens taču nesēž,,,

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Vislielākais zaglis lembergs ņirdz par mūsu tiesas sistēmu. Man būtu vara, es šo mēslu jau dasmit gadus atpakaļ iesēdinātu aiz restēm.

derdz
derdz

Labi ka Dieviņš cilvēkiem nedod tādu varu, savādāk cilvēces vairs nebūtu!

Jānis
Jānis

Un kur tad paliek Šķēles Šleseri un Rīgas mēri līdz Ušakovam

Laimons
Laimons

Vai jūs, Bijušais zemessarg, turējāt maisu, kad ļemberga kungs zaga? Vai arī tikai mākiet atgremot baumas?

dec
dec

Ja, dos pretim. Tiešām? Viņš jau pats teica, ka neesot pasaules līmeņa vecis. Tāds komūnistu laika palieka, kas sagrābies parāk daudz, imho.

cik viegli
cik viegli

domāju, ka ar kriminālpārkāpumu rindu