Tramps sāk dalīt amatus Baltā nama administrācijā

Donalds Tramps
Stīvens Benons, Donalds Tramps un Rens Prībuss

Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps izdalījis pirmos amatu portfeļus savā administrācijā.

Administrācijas vadītāja amatā viņš iecēlis Republikāņu partijas priekšsēdētāju Renu Prībusu, kas tiek vērtēts kā mēģinājums stiprināt sadarbību ar Republikāņu partijas eliti. Savukārt par galveno vecāko padomnieku izvēlēts vairākus skandālus izraisījušais mediju magnāts Stīvens Benons.

Galvenais jautājums – vai jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps būs labāks nekā tas priekšvēlēšanu cīņas Donalds Tramps. Tādēļ ar lielu interesi tika gaidīts, kurš tiks nominēts kā nākamais ASV prezidenta administrācijas vadītājs. To uzskata par vienu no svarīgākajiem pirmajiem lēmumiem.

Nominēšana aizkavējās, liekot Trampa kampaņas vadītājai taisnoties žurnālistiem. Vienlaikus atskanēja svarīgs apliecinājums – Tramps uzklausot padomus.

Stājoties prezidenta amatā nākamgad, par jauno Administrācijas vadītāju kļūs Republikāņu partijas priekšsēdētājs Rens Prībuss, savukārt par vecāko padomnieku kļūs mediju jomas uzņēmējs un priekšvēlēšanu kampaņas mediju stratēģis Stīvens Benons.

Savējo iekārtošana Baltajā namā nav nekas neparasts. Spilgtā atmiņā vēl Baraka Obamas prezidentūras elektroniskās sarakstes skandāls ar sarakstiem par daudziem amatos iekārtojamiem cilvēkiem vēl pat pirms inaugurācijas.

Vairāk bažu rada Trampa pirmā intervija televīzijā, kurā viņš uzsvēra, ka neatteiksies no solījumiem, kas doti pirms vēlēšanām.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar