Tiesā attaisnots Ždanokas palīgs Pagors,kurš vērsās pret leģionāru godināšanu

Partijas “Latvijas krievu savienība” (LKS) biedrs, eiroparlamentārietes Tatjanas Ždanokas palīgs un Jelgavas domes deputāts Andrejs Pagors šī gada 16. martā bija viens no aizturētajiem leģionāru piemiņas dienas norišu ietvaros, vēsta portāls jauns.lv.

Pagors protestēja pret kritušo leģionāru pieminēšanu vienatnē, ar plakātu, uz kura bija rakstīts: “Latviešu leģionāri Waffen SS deva zvērestu Adolfam Hitleram! Latviešu leģiona divīzija pie Zlēku ciema Kurzemē iznīcināja 160 latviešu iedzīvotājus.”

Kā savā “Facebook” lapā tolaik informēja LKS, Pagors esot aizturēts un LKS ieskatā, tas esot noticis pretlikumīgi, jo likums atļaujot vienai personai protestēt, nesaskaņojot to ar pašvaldību.

Šonedēļ Pagors sociālajos tīklos dižojies ar to, ka ir veiksmīgi apelējis – viņam piemērotais sods atcelts, administratīvā pārkāpuma process izbeigts.

Pagoram arī atdots pavasarī konfiscētais plakāts.

Pagora uzvaru apsveica vairāki Krievijas propagandisti sociālajos tīklos.

Avots: Jauns.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Kaža
Kaža

Mums taču ir jāgodina zvērestus devušie Hitleram,Kremlim.Tikai loģiski un saprotami ir protesti pret šādu zvērestu devēju godināšanu.Tikai nekādas loģikas nav Kremļa zvērināto protestā pret Hitleram zvērējušajiem.Daudzi Hitleram zvērēja zem automātu stobriem tāpat kā Kremlim,ko gan nevar teikt par latviešu komunistiem,kuri lūgtin lūdzās uzņemt okupantpartijas rindās un bija dziļi nelaimīgi, ja neuzņēma vai izslēdza no oficiālajiem komunistu jeb kolaborantu sarakstiem,bet kuri šodien nekaunās lepoties ar neatkarīgās valsts amatiem,ordeņiem,pensijām,bonusiem,tā apliecinot savu morālā kropļa statusu,kuru priekšā lepnajiem latviešiem pēc šodienas normām ir jāatdod gods,tā nostādot veselu tautu muļķu un iztapoņu lomā.

krievu cūkas
krievu cūkas

Kāpēc šitādiem krievnacistiem atļauj palikt Latvijā? Cik miljonus Krievijas/cccp boļševiki neiznīcināja? Un ko Putlera bandas tagad pastrādā pret Ukrainas civīliedzīvotājiem?

Fakts
Fakts

Ar sarkaniem latviešu strelniekiem?

krievu cūka
krievu cūka

Holodomoru nepastrādāja nekādi “strēlnieki”. Jūs, krievu gļēvuļi, nespējiet uzņemties atbildību par savu rīcību, kā vīrišķīgā vācu tauta to darīja.