Tapis zināms iespējamais valdības sastāvs

Jaunās valdības ministru portfeļu sadalījums oficiāli vēl nav izziņots, taču TV3 Ziņas vēsta, ka neoficiāli tas kļuvis zināms.

“Jaunajai Vienotībai” bez premjera (Kariņš) pienākas arī finanšu un ārlietu ministru amati, kurus ieņems attiecīgi Jānis Reirs un Edgars Rinkēvičs.“Attīstībai/Par!” paredzēts vadīt Aizsardzības ministriju, ko varētu darīt Artis Pabriks. Savukārt Juris Pūce varētu vadīt Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju, bet Saeimā neievēlētā Ilze VinķeleVeselības ministriju.

Nacionālajai apvienībai paredzētas tikai divas ministrijas – kultūras ministres amata kandidāte ir Dace Melbārde, bet vēlēšanās nepiedalījušais Kaspars Gerhards ir zemkopības ministra amata kandidāts.

Tikmēr Jaunā konservatīvā partija par izglītības ministri izvirzījusi Ilgu Šuplinsku. Partijas līderis Jānis Bordāns ir tieslietu ministra amata kandidāts, bet Tālis Linkaitis kūrēs Satiksmes ministriju.

Visbeidzot, “KPV LV” iekšlietu ministra amata kandidāts ir Saeimā neievēlētais advokāts Sandis Ģirģens. Ekonomikas ministra amata kandidāts ir Didzis Šmits, bet Ieva Krapānelabklājības ministra amata kandidāte.

Avots: TV3 ziņas

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ivars kopštāls
ivars kopštāls

Lūdzu man neaptēstajam paskaidrot kā indivīts ko tauta nav ievēlējusi var valdīt pār ministriju,attieksme pret viņu darba spējām ir klaji parādīta!2. jautājums-kam vajadzēja vēlēšanas ja viņas tiek pārvēŗstas komēdijā,vai tikai tāpēc lai iztērētu mūsu nodokļu naudiņu(nomojkotu).Tā tik priekši Āboltiņu uz Itāliju,Viņķeli uz veselibas ministriju,ja jau dzīro mēra laikā tad pa pilnu programu!Viņķele noteikti pieprasīs viendzimuma laulības Latvijā spriežot pēc viņas rakstītajiem domu graudiem!Atjēdzieties tauta-cik ilgi mūs………………

Zemnieks
Zemnieks

Nu ja vajadzētu vel VID a izrakstus, kam šīs eksperta konsultācijas ir bijušas vajadzīgas. Laikam jau kādam šveicietim

Zemnieks
Zemnieks

Vai varētu Tāla Linkaita CV kāds izstāstīt vai viņam pašam uzprasīt. Ko viņš reāli ir vadījis bez kaut kādam politiskam padomēm. Un kādas viņam kompetences lai sauktu sevi par transporta nozares ekspertu. Divreiz dzirdēju viņa uzstāšanos, zirgam jāsmejas. Kaut kādi gudri vārdu savarstijumi, bez nekādas jēgas. Šausmas un zeme atvēries.

tas pats
tas pats

Kāds prezidents, tāda valdība.

Gača
Gača

Tīri tā neko. Varbūt uzlabos šahistes nodokļu atklātni un samazinās GINI un palielinās nodokļu iekasēšanu. Minimālā un neapliekamais jau nu toč eur 500 ir pirmais, kas jāievieš. Ja nevar savādāk, lai ievieš minimālo par stundas darbu.

Es teiktu, ka ir labāk nekā bija, un ZZS nolikts pie vietas. Vienīgās briesmas būtu EM, bet tur jau tā īsti nekad nav bijusi laba pārvalde. OIK atdala no agresīva kaimiņa dabas gāzes un TEC-2, utt utj. Nekas jauns.

Vienīg pietrūka, ka pamaz dāmu valdībā. Nav mūsdienīgi.

vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Un atkal valstī būs Ābol tiņasVienotības valdība .Ar to arī apsveicu vēlētājus.Grozies kā gribi, bet vienotības vecjaunie sū di kā augšā tā augšā,bet…zivis/tauta / slāpst zem vienotsū du biezās kārtas virs tautas galvām Atlaist Saeimu!Tauta pieprasa jaunas Saeimas vēlēšanas .!!!!!!!!!!!!!!!Ar diegiem nav aršana

Atlaist Saeimu vai …PAŠU

Nātre
Nātre

Traki, lai neteiktu vairāk.

kaziņa
kaziņa

Gan jau Ašerādens izplēsīs Premjeru un tad paņems bariņā ZZS. Bordāns ar Strīķi varēs pastāvēt pie ratiem. Kaimiņiešus kā tupākos pirks un pārdos kā gribēs.

Janka
Janka

Šķiet, liberasti ir okupējuši visus fundamentāli svarīgos amatus atstājot mazsvarīgus un riskantos amatus jaunajiem..

Joriks
Joriks

Rīgai un Ventspilij draud 4treknigadi