Šuplinska izstājas no JKP

Izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP) izstājas no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), liecina viņas paziņojums mikroblogošanas vietnē “Twitter”.

Trešdien preses konferencē ministre jau informēja, ka atstās politisko spēku, ja partija viņu atsauks no ministres amata. Kā pati norāda savā iesniegumā, ministres amatu atstāj, jo Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ir nosaucis jaunu izglītības un zinātnes ministra kandidāti – Saeimas deputāti Anitu Muižnieci (JKP) -, kura ir piekritusi pildīt nozares ministres pienākumus.

“Paldies par sadarbību. Augstu novērtēju katru biedru, kas godīgi, drosmīgi un gudri ir darbojušies un darbosies joprojām,” pauda ministre savā iesniegumā partijai. 

Šuplinska izglītības un zinātnes ministres amatā stājās 2019.gada 23.janvārī, kad darbu sāka visa Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) veidotā valdība.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti



2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
māsiņa
māsiņa

un tas palīdzēs?

Jēcis
Jēcis

Tad jau sanāk, ka līdzšinējā ministre zaudējusi pati savas partijas uzticību.