Sudraba šokē atkal – šoreiz ar apsveikumu tautai Latvijas dzimšanas dienā

oligarhu lieta

Vēl svaigā atmiņā  „No sirds Latvijai” līderes, bijušās Saeimas deputātes un Valsts kontrolieres  Ingunas Sudrabas pirmsvēlēšanu plakāts, kurā viņa gozējās ar motorzāģi rokās. Nu tapis kārtējais šedevrs – apsveikums tautai par godu Latvijas simtgadei, kuru Saeimā nepārstāvētās partijas līdere publicējusi savā lapā sociālajā tīklā Facebook.

Sudrabas-sveiciens

Attēla augšpusē redzami četri karogi – Iskolata republikas (Latvijas strādnieku, kareivju un bezzemnieku deputātu padomes izpildkomitejas jeb sarkano strēlnieku pārvaldīta teritorija 1. Pasaules kara beigās), divi LPSR (Latvijas Padomju Sociālistiskās Republikas) karoga varianti – Stučkas valdības (1918-1920) un pēc 1940. gada okupācijas, kā arī pašreizējais Latvijas sarkanbaltsarkanais karogs, zem kura rakstīts: „Un atceramies, ka  nevienas no šīm Latvijām vairs nav. Un mūsu uzdevums ir uzcelt jaunu valsti, kas beidzot piederētu tās iedzīvotājiem!”

Savdabīgajā sveicienā redzams arī partijas „No sirds Latvijai” logotips uz Vecrīgas fona, pār kuru līst salūta ugunspuķes.

Un neizpaliekošs „No sirds Latvijai” aicinājums veidot „jaunu un īstu” Latviju.

Puaro.lv uz brīdi samulsa, ieraugot šo Ingunas Sudrabas ierakstu. Šķita, vai tikai šis nav kārtējais viltus konts, kādu Facebook nav mazums. Taču aplūkojot pārējās publikācijas, rodas iespaids, ka šajā lapā patiešām ierakstus veic pati Sudrabas kundze.

 

Avots: Facebook Inguna Sudraba

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
draudzene
draudzene

Vecā meita izskatās nokļuvusi tālu no realitātes. Par Jūlis atteicās no finansēšanas organizēšanas!

Jānis
Jānis

par slimu parasti nesmejas……

izglītība
izglītība

un atceramies,ka partijas “No sirds Latvijai” vairs nav saeimā.

izglītība
izglītība

Sudrabas jaunkundzei

Lamata
Lamata

Konkretizējiet, kas neatbilst patiesībai ? Jeb, kā vienmēr, “PATĪK “un NEPATĪK”? Viens grib redzēt vēlamo, otrs akceptē nepatīkamo, bet nenoliedzamo. Tāpēc tik tālu esam, ka vadāmies no vēlmēm, ignorējot nenoliedzamo.

reņģe
reņģe

Kas te ir nepareizs? Nav īpaši glaimojoši, bet absolūta patiesība.

Dr.
Dr.

Tantīte laikam sajukusi…

simtprocentīga taisnība
simtprocentīga taisnība

Viss ir pareizi, “nevienas no šīm Latvijām”, tiešām, vairs nav. Šai 4.Maija mēslu bedrei nav ne mazākā sakara ar to Latviju, kuras dibināšanas simto atceres dienu atzīmēsim 18. novembrī.

No Sirds Latvijai reģionālās nodaļas
No Sirds Latvijai reģionālās nodaļas

PAZIŅOJUMS!
Vēlamies paziņot, ka mēs norobežojamies no jebkādiem partijas „No sirds Latvijai” oficiālajā Facebook lapā ievietotajiem ierakstiem, tai skaitā arī no savdabīgā apsveikuma Valsts svētkos. Jau ilgstoši Partijas biedru vidū arvien vairāk augusi neapmierinātība par Partijas līderu dažbrīd nesaprotamajām darbībām, kā arī nespēju konsekventi organizēt Partijas darbu un vienot Partijas biedrus. Tieši tāpēc vairākas Partijas nodaļas šonedēļ sagatavoja un iesniedza Partijas valdei oficiālu vēstuli ar lūgumu izbeigt Partijas darbību. Mēs gaidīsim tālāku rīcību.