Staķis: Atbalsts varētu būt nepieciešams arī Rīgā dzīvojošajiem Krievijas pensionāriem

Mārtiņš Staķis

Rīga gatavojas sociālo pabalstu pieprasītāju skaita ievērojamam pieaugumam, piektdien TV3 raidījumā “900 sekundes” atzina Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

Politiķis stāstīja, ka jau tagad esot jūtams, ka pabalstus sāk pieprasīt tie, kuriem tie jau pienācās, bet kuri kaut kādu iemeslu dēļ līdz šim uz tiem nepieteicās.

Tāpat galvaspilsētas rēķinās, ka atbalsts varētu būt nepieciešams Rīgā dzīvojošajiem Krievijas pensionāriem, kuriem Krievija sāks pensijas izmaksāt rubļos, kura pirktspēja ir būtiski kritusies, attiecīgi var būt nepieciešama palīdzība.

Savukārt mājokļu pabalstu jomā Staķis lēš, ka to pieprasījumu skaits varētu augt par 70%. Līdz šim galvaspilsētā dažādus pabalstus saņēmuši 18 000 iedzīvotāju, no tiem 8500 saņēma mājokļu pabalstus.

Staķis atzina, ka daudzi samaksāt energorēķinus nevarēs, lai arī saņems atbalstu, un “te būs jānāk pretī pakalpojumu sniedzējiem”.

Visu interviju ar galvaspilsētas mēru Mārtiņu Staķi var noskatīties ŠEIT.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
zane
zane

Es savos septiņdesmit gados neesmu saņēmusi nevienu pabalstu, pat nav ne jausmas, kur to var lūgt. Latviešu sievietes vēl astoņdesmit gadu vecumā, par maksu skatās svešus bērnus, ada, tamborē, cenšas dārzos ko izaudzēt. Mums nav vajadzīga vara, kas rūpējas vispirms par iedzīvotājiem kas ir naidīgi pret mums un vairākums neprot un nerunā valsts valodā.

Raimonds
Raimonds

Par maniem samaksātajiem nodokļiem uzturēs krievijas piekto kolonnu!!! Elegants lēmums!!!

Jānis Jansons
Jānis Jansons

Protams ka tas nav jēdzīgs plāns, krievu pensionāri , militāristi , komunistu drošībnieki , , bet par Latviešu pensionāriem kārtējo reizi piemirsts!

aa10aa
aa10aa

kā vispār līdz kaut kam tādam var aizdomāties???kurā pasaules valstī vēl tā ir???

ruksis
ruksis

Krievijas pensionāriem ir jāatrodas Krievijā.

Xbox
Xbox

Stakis, lai maksā no sava maka

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Nu, bet! Krievijas ofšorā vajadzētu atbalstīt Krjevijas pilsoņus. Beidzot dadumaļis?

aa10aa
aa10aa

nez kā krievija atbalsta Latvijas pensionārus tur?????