Staķa vadītā Rīgas dome ar pilsētas ietvju tīrīšanu tiek galā daudz labāk, nekā tas bija Ušakova laikā – aptaujas rezultāti

Slokas iela
Slokas iela /foto: Twitter-Jānis Leja/

Pagājušajā nedēļā veicām aptauju mikroblogošanas vietnē Twitter, kur uzdevām jautājumu saviem sekotājiem – kura pilsētas mēra – Mārtiņa Staķa vai Nila Ušakova – laikā Rīgas ietves ir tīrītas labāk?

Aptaujā piedalījās 148 cilvēki, no kuriem lielākais vairums uzskata, ka Mārtiņa Staķa vadītā Rīgas dome ar pilsētas ietvju tīrīšanu tiek galā daudz labāk, nekā tas bija laikā, kad pie valdīšanas bija Nils Ušakovs.

Par M. Staķa laiku nobalsoja 62.2% aptaujas dalībnieku, bet par N. Ušakova vadītās domes panākumiem ietvju tīrīšanā – 37.8%.

Rīgas domes Satiksmes departamentā ne reizi vien skaidrots, ka neizbrienamās un apavus bojājošās sasālītās sniega putras uz ietvēm ir lielākoties tāpēc, ka ar saviem pienākumiem netiekot galā māju apsaimniekotāji un par sniega notīrīšanu atbildīgā uzņēmuma
“Clean R” neizdarība.

Rīgas dome piektdien paziņoja, ka par sliktu ietvju tīrīšanu piemērots sods par to atbildīgajam uzņēmumam “Clean R”. Soda apmērs ir 900 eiro dienā. Uzņēmumam uzticēts tīrīt ietves aptuveni 1500 vietās Rīgā, tas ir aptuveni 5% no pilsētas kopējās platības.

Pirmdien intervijā TV3 raidījumam “900 sekundes” Rīgas domes Satiksmes departamenta (RDSD) direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods skaidroja, ka par sniega tīrīšanu atbildīgais uzņēmums “Clean R” arī aizvadītajās brīvdienās nav ticis galā ar saviem pienākumiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Lilī
Lilī

Rezumējums: ar ielu tīrīšanu netika galā ne viens ne otrs, bet Staķis to dara labāk!

rosa
rosa

ja jautā domes politiķu atbalstītājiem, tad jau tāda ir arī atbilde