“Stabilitātei!” pārstāve Tretjakova noliek deputātes mandātu

Nadežda Tretjakova

14.Saeimā ievēlētā partijas “Stabilitātei!” pārstāve Nadežda Tretjakova Prezidijam ir iesniegusi iesniegumu par atteikšanos no deputātes pilnvarām, trešdien tika paziņots Saeimas Prezidija sēdē.

Partijas līderis Aleksejs Rosļikovs skaidroja, ka jaunā parlamentāriete šādu lēmumu pieņēmusi “ģimenes apsvērumu dēļ”. “Situācija vēl tiekot vērtēta”, bet visticamāk, Tretjakova turpmāk vadīs “Stabilitātei!” Latgales struktūrvienību, norādīja politiķis.

Viņas vietā parlamentā kā nākamā pēc balsu skaita Latgales vēlēšanu apgabalā varētu nākt Jekaterina Dorošķeviča, tomēr arī par viņu “vēl nav zināms, vai viņa spēs savu personīgo dzīvi sakārtot tā, lai varētu kvalitatīvi pildīt pienākumus Saeimā”, sacīja Rosļikovs.

Saeimas Prezidijs Tretjakovas iesniegumu ir nodevis Saeimas administrācijai, informēja Prezidijā.

Kā zināms, parlamentārieši otrdien apstiprināja 14.Saeimas pilnvaras visiem 99 sēdē reģistrētajiem deputātiem. Uz sēdi nebija ieradies Zaļo un zemnieku savienības pārstāvis Gundars Daudze, kuram pilnvaras apstiprinās pirmajā sēdē, uz kuru viņš būs ieradies.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
šama
šama

10 liktenīgas minūtes un atcerējās par bērniem. Par to anales un CV vienmēr rastīta, ka bijusi deputāte. Radinieki gan sataisīja paliekošu skandālu, ka te zvērēja par vienīgo latviešu valodu. Tas gan vairs nebija paciešams

Jānītis
Jānītis

Nu , un tad , katrs dara ko grib , mutes ciet !

ģeģa Feģa
ģeģa Feģa

Vai Naģeždai Treķakovai tie “ģimenes apstākļi” uzradās tieši tagad, pirms vēlēšnām viss bija čiki briki?

nezinītis
nezinītis

Šlesers jau vienu vietu nopirka? Vai rietumu banka (progresīvie)?