“Šodien varētu notikt vēl viens “negadījums”, kas pazemos valdību – Zakatistovs par Saeimas lēmumu skatītājiem klātienē vērot hokeja čempionātu

Zakatistovs

“Saeimas pozīcijai būtu jāsaprot, ka tā ir viņu valdība, kuru viņi ar šādiem lēmumiem pazemo,” komentējot iespēju, ka Saeima varētu ļaut vakcinētajiem vai Covid-19 pārslimojušajiem skatītājiem klātienē vērot hokeja čempionātu, televīzijas “RīgaTV 24” raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu sacīja 13. Saeimas deputāts Atis Zakatistovs (pie frakcijām nepiederošs).

Viņš uzsvēra, ka “šodien varētu notikt vēl viens “negadījums””, kad tiks lemts iespēju vakcinētajiem vai Covid-19 pārslimojušajiem skatītājiem klātienē vērot hokeja čempionātu.

“Tāda dīvaina Saeima mums ir iznākusi, ka nav tikai opozīcija pret pozīciju, bet ir arī Saeima pret valdību. Tā nav lietu dabīgā kārtība, jo pozīcijai būtu jāsaprot, ka tā ir viņu valdība, kuru viņi ar šādiem lēmumiem pazemo,” skaidroja deputāts.

Viņaprāt, šodien šis lēmums tiks pieņemts, bet jautājums, ko darīs prezidents?

“Es domāju, ka tas nebūs vienprātīgs. Es domāju, ka būs daudzi cilvēki, kas balsos “pret”, bet, visticamāk, ar opozīcijas deputātu balsīm, tas tiks pieņemts. Un tad jautājums būs prezidentam Levitam, vai viņš izsludinās šo likumu vai nē,” norādīja Zakatistovs.

Viņš atgādina, ka likums pēc Saeimas balsojuma ir jāizsludina trīs dienu laikā.

Zakatistovs atzīstas, ka pats balsos pret iespēju vakcinētajiem vai Covid-19 pārslimojušajiem skatītājiem klātienē vērot hokeja čempionātu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TV24

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Sigis
Sigis

Kā Sraķis teiks … tā arī BŪS !

Nekas
Nekas

Ne jau valdību pazemo, bet savus vēlētājus.

Zaķi, savaldies !
Zaķi, savaldies !

Citādi pasūdzēšos kundzei.

Derdz
Derdz

Tas tak sen skaidrs, kāda veselība, vara un bizness, varbut pa vidam vīriešu sārtās dienas, bet, ja būtu ļoti bistams vīruss ar augstu letalitāti uz inficēto skaitu, 80%, tad pipuc visam būtu, pat augša baidītos iet ārā, un vai mājās būtu glābiņa, ja vīruss pa gaisu izplatitos, .. . Labi, ka vīruss tāds viltīgs un gudrs