“Šobrīd tas pat ir mans pienākums” – Mičerevskis šoreiz pieņemšot Saeimas deputāta amatu

Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis ir gatavs strādāt Saeimā, ja viņam to piedāvās. Šāda iespēja rastos, ja Saeimas deputāte Marija Golubeva (“Attīstībai/Par!”) tiktu apstiprināta iekšlietu ministres amatā un uz  amata  laiku noliktu deputātes mandātu.

Mičerevskis norādīja, ka, iepriekš, kad par veselības ministru kļuva Daniels Pavļuts (“Attīstībai/Par!”), viņš atteicās no Saeimas deputāta mandāta, ņemot vērā, ka situāciju, kurā viņam tika piedāvāts mandāts, lielā mērā bija izraisījis pats.

Kad vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs un veselības ministrs tika nomainīts, Mičerevskis uzskatīja, ka nav ētiski izmantot šādu situāciju savā labā, lai kļūtu par Saeimas deputātu. 

Tomēr patlaban situācija ir mainījusies. Mičerevskis uzskata, ka šobrīd viņam būtu morālas tiesības pieņemt Saeimas deputāta mandātu.

“Šobrīd tas pat ir mans pienākums,” viņš atzīmēja. 

Politiķis norādīja, ka ir gatavs strādāt un būt skeptisks un kritisks pozīcijas deputāts. Vienlaikus viņš ir gatavs paust atbalstu Krišjānim Kariņam (“Jaunā Vienotība”) kā iespējami labākajam premjeram šajā situācijā. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar