Šlesera partija pašvaldību vēlēšanās startēs kopā ar Rēzeknes bijušā mēra partiju

Šlesers

Saeimas deputāta Aināra Šlesera dibinātā partija “Latvija pirmajā vietā” (LPV) nākamgad plānotajās pašvaldību vēlēšanās plāno startēt kopā ar bijušā Rēzeknes mēra Aleksandrs Bartaševičs dibināto un vadīto partiju “Kopā Latvijai”, liecina LPV paziņojums medijiem.

LPV un “Kopā Latvijai” vienošanos par sadarbību plāno parakstīt sestdien, 18. maijā, plkst.12, Latgales vēstniecībā “Gors”. Vienošanos parakstīs LPV valdes priekšsēdētājs Šlesers un “Kopā Latvijai” valdes priekšsēdētājs Bartaševičs.

Tādējādi “partijas apvienos spēkus, partijās darbojošos cilvēku profesionalitāti, pieredzi un kompetenci, lai sadarbotos un iesniegtu kopīgus deputātu kandidātu sarakstus 2025. gada Latvijas pašvaldību vēlēšanās”, teikts LPV paziņojumā.

Vienošanās tekstā pausts: “abas puses kategoriski nosoda valdības iniciēto Rēzeknes pašvaldības domes atlaišanu, kuras patiesais mērķis ir bezkaunīgi aizvietot iedzīvotāju vēlētus pārstāvjus ar no augšas ieceltiem pagaidu administratoriem, kas rada bīstamu precedentu, lai politiski izrēķinātos ar jebkuru Latvijas pašvaldību”. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Taļļa
Taļļa

Kurss uz burbuļvannām un ģimeņu uzņēmumiem . Vajag taču sagaidīt zaļos cilvēciņu ar komfortu- nebūs jau nekad neviena cita apmeklētāja

Jeblonskis
Jeblonskis

Kā ar Liepājas autobusu parku?
Atkal nīdēsiet pēc dotācijām?
Maksāt tehniskam kadram novēl minimālo algu, paši smelt tik cik dotācijas, bet reāli strādāt NE-GRIB!

EI DIRST ŠLESER! TU PIEDIRSI JAU 2. REIZI!

Sveiki, Gauja!
Sveiki, Gauja!

Bartašs ir glums tips, ka piebāza pilnas kabatas, sēžot uz pašvaldības finanšu maisa un kontrolējot to plūsmas. Daudzi vietējie šo kampēju necieš. Tādu ņemt sev par sabiedroto?

Jezups
Jezups

Nu , un tad , apsveicu !

ruksis
ruksis

Šleser, atrodi citu hobiju, beidz čakarēt Latviju !

begemotu frizieris
begemotu frizieris

Vai nu pilnīgi amorāls/stulbs oportūnisms vai tēmēta prokremliska rīcība. Te darbs drošības iestādēm, lai skaidro.

Ainars iziet no skapja?
Ainars iziet no skapja?

Viss ir kļuvis vairāk nekā skaidrs, ko atbalsta Šlesera partija

mitjka
mitjka

Mitjka interesanti, kur cels nākamo āra akvāriju , ka tik no PV nenokrīt uz 0.